Nejprodávanější hudba - říjen 2021

The Queen Of Soul
Značka Atlantic, s níž je kariéra soulové královny silně spjata, se rozhodla uctít památku a vzdát hold jedinečné zpěvačce nově sestaveným výběrem nejzásadnějších momentů kariéry Arethy Franklin, které jsou spojené právě se zmíněným vydavatelstvím.

The Queen Of Soul

413 Kč
Velký flám
Narozeninová kolekce největších hitů v originálních verzích.

Velký flám

374 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.

At Home

314 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.

Konnichiwa

296 Kč
Rock Classics - The Collection
Čtyři alba nejlepších rockových fláků všech dob.

Rock Classics - The Collection

224 Kč
Sám se sebou
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".

Sám se sebou

404 Kč
Twin Peaks (Limited Event Series Soundtrack – Score)
Televizní stanice Showtime v roce 2017 uvedla novou řadu kultovního seriálu, jenž je dobře známý i z našich TV obrazovek. Spolupracovala na ni s původním tvůrcem, režisérem Davidem Lynchem, scénickou hudbu složil Angelo Badalamenti.

Twin Peaks (Limited Event Series Soundtrack – Score)

386 Kč
Jazzové nebajky
Album Jazzové nebajky, natočené v červnu 1972, patří k vrcholům diskografie souboru SHQ.

Jazzové nebajky

224 Kč
Na Václavskym Václaváku
Dvojalbum Pražského výběru je mimořádným dokumentem doby a památkou na syrové začátky skupiny, která se stala legendou nedlouho po zahájení svojí činnosti. Jedná se o první oficiální vydání unikátních archivních live nahrávek z let 1980–1982 na 2CD.

Na Václavskym Václaváku

323 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 99 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>