Nejprodávanější tituly - říjen 2021
hry

Dixit: 10. rozšíření - Mirrors - 11%
"Další rozšíření k populární vypravěčské hře Dixit obsahuje opět 84 zcela nových karet s ilustracemi plnými živých barev, vytvořenými Sébastienem Telleschim a odhalujími fantastický obraz světa, ve kterém žijeme.
hry

Dixit: 10. rozšíření - Mirrors

512 Kč
455 Kč
Hanabi v plechové krabičce
Hanabi je kooperativní karetní hra, ve které je úkolem hráčů předvést co největší ohňostroj!
hry

Hanabi v plechové krabičce

269 Kč
Houbohra - 20%
"Houbohra je kooperativní desková hra, inspirovaná hrou Žebříky a hadi. Hráči a hráčky vyráží z nádraží do lesa na houby – většina jedlých hub je posouvá dopředu směrem k nádraží cíl, nejedlé houby a borůvkové hody je na cestě brzdí.
hry
Ukázky

Houbohra

480 Kč
384 Kč
Jurská sváča - 11%
V kategorii dětských her nenajdete příliš takových, které by byly určeny výhradně dvěma hráčům. Jurská sváča je jednou z nich. A opravdu vydařenou - vaši býložraví dinousauři se budou snažit sežrat co nejvíce trávy.
hry

Jurská sváča

629 Kč
559 Kč
Kouzelné čtení - Dětský metr - 11%
(1x)
Oboustranný nástěnný metr děti nejen změří, ale zavede je i do světa pohádek. Na jedné straně je pobaví princ zachraňující princeznu a draka ze spárů zlého rytíře Bořislava z Lotrovic a na druhé straně strom plný skřítků.
hry

Kouzelné čtení - Dětský metr

179 Kč
159 Kč
Kouzelné čtení - minikniha Dinosaurus - 11%
Dinosauři žili na naší planetě před mnoha a mnoha miliony let. Jací vlastně byli? Velcí, hluční a věčně hladoví! V knížce se potkáš s tyranosaurem rexem a brontosaurem. Stačí ji jen otevřít a na chvilku se ocitneš s obrovskými tvory v pravěku.
hry

Kouzelné čtení - minikniha Dinosaurus

206 Kč
183 Kč
Pojďme spolu do Betléma - hra - 11%
Příběh betlémského narození Ježíška si lidé připomínají už stovky let. Tato hra vám pomůže vrátit se do prostoročasu vzdáleného přes dva tisíce let téměř fyzicky.
hry

Pojďme spolu do Betléma - hra

90 Kč
80 Kč
Rozcvičky k Jógovým kartám pro začátečníky - 11%
Sešit Rozcvičky k jógovým kartám pro začátečníky se samolepkami naučí vás i vaše děti šest hravých a zdravých jógových rozcviček podle Jógových karet pro začátečníky. Sešit slouží k zaznamenání cviků, které se naučíte podle Jógových karet.
hry

Rozcvičky k Jógovým kartám pro začátečníky

171 Kč
152 Kč
Spiknutí: Království Hlubiny
Spiknutí: Království Hlubiny je velká karetní hra v malé krabičce! Hráči se ve Spiknutí snaží získat na svou stranu lordy z cechů pěti různých barev a skládat je k sobě do své senátní frakce.
hry

Spiknutí: Království Hlubiny

404 Kč
Dobble Harry Potter - 11%
Svižná postřehová hra s motivy ze světa Harryho Pottera, která zabaví celou rodinu! Hagrid, Zlatonka nebo Vrba Mlátička?! Super jsou kulaté karty i jednoduchá pravidla vysvětlená doslova za pár sekund.
hry

Dobble Harry Potter

395 Kč
351 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 107 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>