Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2021
beletrie

Soukromá tajemství
Anna by ani za nic své matce nepřiznala, že její manžel není, jemně řečeno, tak dokonalý muž jako byl její táta, jehož ale nikdy nepoznala, ovšem Lucie, ta nechce říct o otci svého doposud nenarozeného dítěte vůbec nic.
beletrie

Soukromá tajemství

233 Kč
Tajemství karet
(2x)
Román s přemýšlením o životě a naší existenci v něm, příběh plný fantazie, dobrodružství a napětí, ale i poučení a údivu nad světem.
beletrie
Ukázky

Tajemství karet

314 Kč
V závalu
Kniha básníka Petra Hrušky nazvaná V závalu (sloupky, podpovídky, odstavce a jiné krátké texty) je autorským výborem z příspěvků rozmanité žánrové povahy, časopisecky i jinde pravidelně či příležitostně publikovaných zejména v letech 2000–2020.
beletrie

V závalu

189 Kč
Vánoční rozjímání
Vánoční poselství jednoho z nejoblíbenějších duchovních autorů současnosti provází čtenáře v krátkých hutných črtách po adventních a vánočních tématech.
beletrie

Vánoční rozjímání

179 Kč
Veselé Vánoce
Dvanáctistránkové leporelo o Krtkových Vánocích – o chytání kapra, pečení cukroví, zdobení vánočního stromku, balení dárků, zpívání koled a štědrovečerní večeři.
beletrie

Veselé Vánoce

134 Kč
Vrchol vulkánu
(3x)
Třiadvacet nejlepších povídek, které od první do poslední vyhrály významné ceny, vychází v jediném svazku a spolu s tím se v českém překladu poprvé šířeji představuje vskutku neobyčejný prozaik.
beletrie
Ukázky

Vrchol vulkánu

448 Kč
1793. Vlk a dráb
(11x)
Spletitý svět temného Stockholmu na sklonku 18. století si rychle zamilovali čtenáři po celém světě včetně Německa, Velké Británie či USA. Zacpěte si nos, otevřete oči a ponořte se do stoky zločinu!
beletrie
Ukázky

1793. Vlk a dráb

358 Kč
Brány Anubisovy
Jeden z nejvěhlasnějších románů na pomezí science fiction a fantasy mísí literární historii, lykantropii, templářské rytíře, egyptskou magii a prazvláštní přehlídku skutečných i fiktivních postav v patrně nejoriginálnějším příběhu o cestování v čase.
beletrie
Ukázky

Brány Anubisovy

358 Kč
Kluk odnikud
Čtrnáctiletý Ahmed prchá s otcem před válkou, která zuří v jeho vlasti. Po riskantní plavbě v gumovém člunu se ocitá v Bruselu, sám, bez peněz, bez dokladů, bez mobilu...
beletrie

Kluk odnikud

313 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
beletrie

Máme na vybranou

359 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100