Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
romány

Schovej mě v dešti - 20%
(2x)
Tři generace žen, jeden příběh… Když Kate jako mladá utekla z domova, nezanechala za sebou žádné stopy. Toužila začít nový život daleko od rodiny a především od matky, ke které necítila takové pouto, jaké by dcera zřejmě cítit měla.
romány
Ukázky

Schovej mě v dešti

269 Kč
215 Kč
Tanečnice - 20%
Tara je talentovaná ukrajinská tanečnice, která má před sebou zářivou kariéru. Nechybí jí zápal pro věc ani vytrvalost. Poté co se z Doněcka stane válečná zóna, musí uprchnout do České republiky a živit se tam za nelidských podmínek v bezútěšném prostředí jako dělnice.
romány
Ukázky

Tanečnice

279 Kč
223 Kč
Život plný iluzí - 20%

Čtyři kamarádky se sejdou po letech… a pravda vyplouvá na povrch Aneta má nepříjemné tušení, že v jejím manželství něco nehraje. Ráda by zjistila příčinu, ale musí zároveň řešit problémy v práci a těžko zvladatelnou pubertální dceru.

romány
Ukázky

Život plný iluzí

209 Kč
167 Kč
Cesta na sever - 20%
(1x)
Když Anna přijde o práci, rozhodne se vyrazit s dcerami Chloé a Lily na výlet do Skandinávie.
romány
Ukázky

Cesta na sever

254 Kč
203 Kč
Cesty srdce - 20%

Příběh o lásce, rodině a odpuštění přesahující generace i kontinenty Camille Adamsová žije s dospívající dcerou Julií v přímořském městečku a snaží se vzpamatovat z tragédie, při níž přišla o manžela.

romány
Ukázky

Cesty srdce

279 Kč
223 Kč
Manžel do domu... hůl do ruky
Ariana prožívá ne zrovna šťastné dětství, ale namísto aby ji hádky a divoké scény rodičů od manželství odradily, od dětství sní o tom, že ona bude žít jinak. Představuje si, že pro ni přijede princ na bílém koni, který jí koupí dům snů....
romány
Ukázky

Manžel do domu... hůl do ruky

179 Kč
Pohyby ledu - 20%
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

150 Kč
120 Kč
Sběratel sněhu - 20%
(6x)

Literární sonda do životů z periferie společnosti Dominik opatrně sbírá sníh do sáčku, aby v mrazáku uchoval jeho přítomnost. Jenže ta je stejně prchavá jako život špinavého kluka, kterého Dominik vídá jako zjevení každou noc u postele, majitelky starého deníku i všech, kteří kdysi obývali budějovický lágr.

romány
Ukázky

Sběratel sněhu

269 Kč
215 Kč
Dopis - 20%
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
238 Kč
Co by můj syn měl vědět o světě - 20%
(1x)
Vrávoravý pokus otce vysvětlit dvouletému synovi, jak funguje svět. Od autora bestselleru Muž jménem Ove.
romány
Ukázky

Co by můj syn měl vědět o světě

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 105 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>