Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
romány

Černobíle - 20%
(1x)
S předsudky v mysli bojuje snad každý z nás, a tak i na první pohled nevinný, bezvýznamný incident může mít dalekosáhlé následky. Emin pohled na svět je ovlivněný temným stínem, který ji nutí reagovat zcela iracionálně.
romány
Ukázky

Černobíle

199 Kč
159 Kč
Dívka, žena, jiné - 20%
(1x)
Vítejte v Británii, jak ji ještě neznáte. Kniha Dívka, žena, jiné sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné pouti napříč uplynulým stoletím.
romány
Ukázky

Dívka, žena, jiné

289 Kč
231 Kč
Iluze - 20%
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
romány
Ukázky

Iluze

179 Kč
143 Kč
Kdo věří na zázraky - 20%
Gábina je docela obyčejná holka z malého města, studuje vysokou školu, má skvělého kluka a velké plány do budoucna. Co víc si přát? Jenomže život není vždycky růžový. Jednoho dne zjistí, že láska jejího života není vlastně tak dokonalá, jak si původně myslela.
romány
Ukázky

Kdo věří na zázraky

209 Kč
167 Kč
M jako máma - 20%

Seznamte se s Augusttovými: irskou rodinou, která – podobně jako všechny ostatní rodiny – je malinko komplikovaná. Mají se navzájem upřímně rádi, ale každý z nich dává své city najevo docela jinak.

romány
Ukázky

M jako máma

279 Kč
223 Kč
Nebezpečné křižovatky
Nový román známého českého autora začíná propuštěním pětapadesátiletého profesora matematiky Bedřicha Kasala zvězení, kde strávil deset let života za zabití milence své ženy asvého přítele Matěje Kubíka.
romány
Ukázky

Nebezpečné křižovatky

199 Kč
Nová životní kapitola Amy B. - 20%
Amy Bylerová je upracovaná, nedoceněná a (skoro) svobodná matka. Když se však objeví její (skoro) bývalý manžel, pronásledovaný pocitem viny, a nabídne se, že se o děti na nějaký čas postará, Amy váhá. Malá přestávka by jí prospěla, ale dokáže být bez dětí? A co si počnou děti bez ní? Zvládne se o ně jejich otec postarat? Nakonec se nechá přesvědčit a vyrazí z pensylvánského venkova na knihovnickou konferenci do města, které nikdy nespí. Do New Yorku.
romány
Ukázky

Nová životní kapitola Amy B.

305 Kč
244 Kč
Pýcha a předsudek - 20%
(8x)
Slavný román Jane Austenové vykresluje, jak může nový mladý soused převrátit vzhůru nohama život v rodině s pěti dcerami. V ovzduší se vznáší pýcha, láska, předsudky, společenské konvence, zlomená srdce i společenský skandál...
romány
Ukázky

Pýcha a předsudek

209 Kč
167 Kč
Rozum a cit - 20%
(1x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví.
romány
Ukázky

Rozum a cit

209 Kč
167 Kč
Řetízek slz - 20%
Anna Langová, padesátiletá Němka, při návštěvě banky zjistí, že jí přišly na účet čtyři tisíce euro. Peníze poukázal jakýsi Abu Usama, kterého nezná, takže neví, zda jí peníze patří.
romány
Ukázky

Řetízek slz

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 105 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>