Nejprodávanější Kniha - listopad 2021

Ostrov žen
Knížka o ženách a pro ženy. A pro silné muže.

Ostrov žen

268 Kč
Šeptuchy
(3x)
Příběh o dospívání v kraji, který by nikdo nevymyslel.
Ukázky

Šeptuchy

314 Kč
Upálené
(3x)
Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář.

Upálené

89 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
Za oknem
(1x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
Ukázky

Za oknem

222 Kč
Kuchařka pro dceru
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.

Kuchařka pro dceru

449 Kč
Petr Brukner

Knižní rozhovor s všestranným umělcem vede novinář a rozhlasový moderátor Vladimír Kroc, autor úspěšného rozhlasového seriálu Zvuková kronika Divadla Járy Cimrmana.

Ukázky

Petr Brukner

357 Kč
Při práci
(2x)
Královna portrétní fotografie, Američanka Annie Leibovitz, vypráví svůj profesní životopis, který je zároveň úzce spjatý s jejím osobním životem. Dozvídáme se o jejích rodičích, místech, kde vyrůstala, i o její cestě k fotografickému řemeslu a umění.
Ukázky

Při práci

898 Kč
365+1 příběh strážníků z Přerova
(2x)
Blog přerovské policie se stal fenoménem, který baví čtenáře už několik let. Drobné prohřešky našich spoluobčanů i dramtičtější příběhy popisují strážníci v Přerově velmi kreativním způsobem, připomínající tradici předválečných soudniček.

365+1 příběh strážníků z Přerova

267 Kč
Matematický čert
(1x)
Dvanáctiletý Robert nesnáší svého učitele matematiky, protože ten nechává své žáky řešit nudné úlohy a ještě ke všemu jim zakazuje používat kalkulačku. Ale potom Robert potká ve snu Číselného čerta, který jako zázrakem vzbudí jeho zájem o matematiku.

Matematický čert

359 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 1000 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 100 > >>