Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2021
cestopisy

Expedice
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
cestopisy

Expedice

358 Kč
Jmenuju se Martin

Cestovatelské zážitky a tipy od jednoho z nejvýraznějších objevů české YouTube scén. Sledujete všechny ty lidi na sociálních sítích a říkáte si, jak to dělají, že jsou pořád na cestách?

cestopisy

Jmenuju se Martin

296 Kč
Ke štítům východu
První a zatím jediná ucelená kniha nejen v češtině, která pojednává o historii objevování a dobývání vrcholů v Asii mimo Himalájí. Dosud na toto téma nebyla publikována žádná kniha.
cestopisy

Ke štítům východu

351 Kč
Poslední beduín
(1x)
Beduíni na Sahaře, kteří se dnes usadili na okraji pouště, nazývají Carla Bergmanna „posledním beduínem“. Promovaný podnikový ekonom z Kolína nad Rýnem totiž žije tak jako jejich předkové: putuje se svými velbloudy v dlouhých karavanách...
cestopisy

Poslední beduín

438 Kč
Znovu Skotsko po česku
Autor, který strávil většinu svého života ve Skotsku, a poslednich dvacet let ve funkci českého honorárního konzula, stále hledá nepravděpodobné spojitosti mezi zemí v srdci Evropy a zemí na jejim nejvzdálenějším, do Atlantiku vystrčeném okraji.
cestopisy
Ukázky

Znovu Skotsko po česku

233 Kč
Bez motoru přes Evropu
(1x)
Je vůbec možné objet svět bez použití motorového dopravního prostředku? Jak je vlastně ten svět velký? Takové a podobné otázky se hnaly hlavou cestovatele Petra Macourka ještě předtím, než si začal plnit svůj velký sen...
cestopisy

Bez motoru přes Evropu

257 Kč
Ecuador
Ecuador (1929) je cestovním deníkem muže, „který neumí ani cestovat, ani si vést deník“. Malíř a básník Henri Michaux (1899–1984) v něm popisuje své putování po Andách, Ekvádoru a brazilském vnitrozemí až k ústí řeky Amazonky.
cestopisy

Ecuador

171 Kč
Z Kanady na Aljašku
LEOŠ ŠIMÁNEK s manželkou Lenkou se již popáté vydal na chalupu do Orlických hor, aby tam bratrovi a švagrové líčili další zážitky z cest, a vznikl tak nový autobiografický cestopis.
cestopisy

Z Kanady na Aljašku

358 Kč
Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak) - 76%

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

cestopisy

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

182 Kč
44 Kč
Nesmrtelná túra do Compostely
(1x)
Co se stane s duší, když nohy ujdou osm set kilometrů současným Španělskem po cestě s tisíciletou tradicí? Rufinova odpověď, jak mu ji přinesla vlastní zkušenost, je formulována střízlivě, skepticky, a přitom nesmírně vtipně.
cestopisy
Ukázky

Nesmrtelná túra do Compostely

235 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 131 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>