Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2021
romány

Záblesk života
(1x)

Personál reprodukční kliniky poskytuje péči každému, kdo vejde dovnitř. Toho rána však na kliniku vtrhne zoufalý rozrušený střelec a zahájí palbu. Všichni přítomní se rázem stanou jeho rukojmími. Na místo přispěchá policejní vyjednavač Hugh McElroy.

romány

Záblesk života

341 Kč
Arabská milenka
Strhující drama, u kterého si uvědomíte, že v Saúdské Arábii jsou tradice silnější než láska.
romány

Arabská milenka

269 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Běh života s úsměvem
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romány

Běh života s úsměvem

224 Kč
Dva pánové na pláži
(1x)
Dva pánové se spolu vydají na procházku po pláži. Nevědí, kdo je ten druhý. Ale zjistí, že je sbližuje zásadní zkušenost – deprese.
romány

Dva pánové na pláži

122 Kč
Kroky v dešti
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romány

Kroky v dešti

269 Kč
Ta dlouhá vlna za kýlem
Jak naložit s válkou, která už patří dějinám, ale neskončila pro ty, kdo ji šťastně přežili, když se k nim zákeřně vrátí tam, kde ji vůbec nečekali?
romány

Ta dlouhá vlna za kýlem

223 Kč
Vaše tváře zla
Během jednoho dne a noci roku 1998 se v rakouském Linci střetávají a míjejí čtyři muži: vyhořelý učitel, lékař a zároveň politický kariérista, chladnokrevný šéf zločineckého gangu a policista. Román psaný s bezprecedentní odvahou nahlíží do míst, před nimiž česká próza až doposud zavírala oči
romány

Vaše tváře zla

314 Kč
Živá voda
Děj obou částí Pagnolova románu – Pan Jean a Manon od studánek – se odehrává nedaleko spisovatelova rodiště, v horské vísce Bílé Domky.
romány

Živá voda

359 Kč
Boží hora
(1x)
Knihu Boží hora může čtenář vnímat jako jakousi fotografii už zmizelé Neapole, ale také jako hluboký alegorický příběh se silným poetickým nábojem.
romány

Boží hora

170 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 172 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>