Nejprodávanější tituly - listopad 2021
sport a fitness

Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
sport a fitness

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Předškoláci v pohybu 3 - 20%
Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 3

135 Kč
108 Kč
Sportovní střelba z pistole - 11%
Autor, nejúspěšnější sportovní střelec na světě, vícenásobný olympijský vítěz a mistr světa v disciplínách libovolná, vzduchová a standardní pistole, vám ve své knize prozradí, jak nejlépe trénovat, soutěžit a dobývat úspěchy na poli sportovní střelby.
sport a fitness

Sportovní střelba z pistole

233 Kč
207 Kč
Brána k zázrakům - 11%
(1x)
Druhá kniha Wolfa Lowenthala o umění tchaj-ťi čchüan je volným pokračováním první knihy Nic vám netajím. Pojednává o jednom z největších mistrů nedávné doby, Čeng Man-čchingovi, i o vlastních autorových zkušenostech jako žáka a učitele.
sport a fitness

Brána k zázrakům

178 Kč
158 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Pilates pro rehabilitaci - 20%
Kniha známé propagátorky Pilates a autorky již šesté publikace o této metodě je tentokrát určena všem, kteří chtějí cvičit pro zdraví, využít ji však mohou také fyzioterapeuti a trenéři, kteří zde naleznou užitečné tipy na rehabilitační cvičení.
sport a fitness
Ukázky

Pilates pro rehabilitaci

186 Kč
149 Kč
Salsa - 20%
Jedinečná instruktážní celobarevná publikace vás provede krok za krokem tajemstvím salsy, fascinujícího a smyslného tance, jímž žije nejen Latinská Amerika, ale stále více mu přichází na chuť i Evropa.
sport a fitness
Ukázky

Salsa

139 Kč
111 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
sport a fitness
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 208 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>