Nejprodávanější tituly - listopad 2021
sport a fitness

Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
sport a fitness

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Jak dokonale zvládnout tenis - 20%
Nová kniha z populární edice Jak dokonale zvládnout... přináší všem rekreačním i kondičním tenistům jednoduchý a názorný návod na to, jak správně zvládnout základní tenisové údery a taktiku.
sport a fitness
Ukázky

Jak dokonale zvládnout tenis

229 Kč
183 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
sport a fitness
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Duchovní síla jógy - 11%
Jóga je pradávné umění, jak uvést do souladu vlastní tělo, mysl a ducha.“S mnoha praktickými návody k mudrám, ásanám a meditacím švýcarská autorka slovem i obrazem ukazuje, jak proniknout k niternějším stránkám jógy.
sport a fitness

Duchovní síla jógy

295 Kč
262 Kč
Poprvé ve fitness centru - 20%
Kniha o cvičení ve fitness centru je určena jak úplným začátečníkům, tak i pokročilejším cvičencům, kteří si chtějí rozšířit své znalosti.
sport a fitness
Ukázky

Poprvé ve fitness centru

209 Kč
167 Kč
Psychická a fyzická odolnost - 11%
Tato kniha vám představí postupy, které používají speciální jednotky k výcviku svých nováčků. S jejich pomocí i vy dokážete co nejlépe rozvíjet svoji duševní i tělesnou kondici.
sport a fitness

Psychická a fyzická odolnost

224 Kč
199 Kč
Aikido - 11%
Kniha obsahuje teoretický vhled do myšlenky aikida a jeho základních principů. Dále je v ní vysvětlena teoretická výstavba technik a provedení jednotlivých cviků.
sport a fitness

Aikido

224 Kč
199 Kč
Fotbal - 20%
Originální publikace kolektivu českých autorů přináší ucelený moderní přístup ke kondičnímu tréninku s cílem poskytnout trenérům, studentům v oboru trenérství fotbalu, odborníkům ve sportu a další odborné veřejnosti hlubší výklad této problematiky.
sport a fitness
Ukázky

Fotbal

139 Kč
111 Kč
Krav Maga - 11%
Krav Maga je souhrn bojových technik pro boj zblízka a osobní sebeobranu. Moderní, jednoduchý, avšak razantní a efektivní izraelský systém sebeobrany a praktického bojového nácviku, prověřený ve střetnutích.
sport a fitness

Krav Maga

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 208 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>