Nejprodávanější knihy - listopad 2021
naučné

Gorilí táta v Africe - 11%
Ošetřovatel nejznámější české gorily Moji Marek Ždánský odešel ze zoo a jezdí za gorilami do Afriky, aby jim pomáhal. I prodejem téhle knihy.
naučné
Ukázky

Gorilí táta v Africe

268 Kč
238 Kč
Co dělají pocity? - 11%
(2x)
Laskavá obrázková knížka (nejen) o emocích. Půvabné ilustrace doprovázené krátkými, poetickými texty vybízejí k otázkám a hledání odpovědí.
naučné

Co dělají pocity?

314 Kč
279 Kč
Mia a svět - 11%
(2x)
Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím.
naučné

Mia a svět

269 Kč
239 Kč
Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
naučné

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Nezkreslená věda - 11%
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
naučné
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
396 Kč
Jirkův vesmírný lov pokladů - 11%
(1x)
Fantastická cesta vesmírem při hledání vesmírného pokladu je plná nejen neuvěřitelných dobrodružství Jirky a jeho kamarádů, ale i nejnovějších vědeckých poznatků o vesmíru a také úvah předních světových vědců.
naučné

Jirkův vesmírný lov pokladů

296 Kč
263 Kč
Vše o vozidlech
Zajímají tě auta a vše na čtyřech či dvou kolech? V tom případě je tato kniha určena právě tobě! Podívej se pod kapotu svým oblíbeným automobilům, nahlédni pod otevírací okénka a poznej, z čeho se skládá motor.
naučné

Vše o vozidlech

239 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
naučné

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
naučné
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Únikové hry - Bratři Grimmové - 11%
Zvláštní vír vás vtáhl do pohádkového lesa bratří Grimmů, ale kam se podíváte, tam chybí nějaké pohádkové bytosti. V tom je asi ten háček a řešení můžete nalézt jedině vy.
naučné

Únikové hry - Bratři Grimmové

133 Kč
118 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 219 položek
1 2 3 .. 22 > >>