Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
sociologie

Práce - 20%
Bez práce nejsou koláče. Někdy to ale jde i bez nich. Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti.
sociologie
Ukázky

Práce

279 Kč
223 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
sociologie
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Vztahy aneb 7+1 osudových omylů - 20%
Proč se nám nedaří ve vztazích? Proč opakujeme stále stejné chyby? S jakými předsudky se potýkáme a které jsou největší omyly v mezilidských a partnerských vztazích?
sociologie
Ukázky

Vztahy aneb 7+1 osudových omylů

209 Kč
167 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

sociologie
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Modernizace na pokračování. - 20%
Kniha je věnována problematice sociálních a politických dějin českých zemí od konce 18. století do vzniku první československé republiky.
sociologie
Ukázky

Modernizace na pokračování.

298 Kč
238 Kč
Profesní způsobilost a vzdělávání v sociální práci - 20%
Publikace je výstupem projektu TAČR Profesionalizace sociální práce v České republice. Cílem bylo vytvořit systematický popis pracovních pozic sociálních pracovníků na trhu práce v ČR ve formě tzv. profesiogramů.
sociologie
Ukázky

Profesní způsobilost a vzdělávání v sociální práci

190 Kč
152 Kč
Dejte lidem peníze - 20%
Koncept se pod názvem základní nepodmíněný příjem (ZNP) stal jedním z velkých témat naší doby. V posledních letech o něm zapáleně diskutují odborníci i široká veřejnost napříč sociálním i politickým spektrem.
sociologie
Ukázky

Dejte lidem peníze

239 Kč
191 Kč
Zdraví - kultura - společnost - 20%
Komu patří starost o zdraví? Je naše zdraví spíše věcí lékařskou, nebo společenskou a politickou? Přináší více lékařské péče a kontroly lepší zdraví?
sociologie
Ukázky

Zdraví - kultura - společnost

130 Kč
104 Kč
Úvod do sociologie - 20%
Upravené vydání učebnice Radomíra Havlíka slouží k základní orientaci při studiu vybraných společenských problémů. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány např. teorii a dějinám sociologie, vztahu společnosti a jedince, sociální struktuře společnosti
sociologie
Ukázky

Úvod do sociologie

90 Kč
72 Kč
Proměny české mládeže - 20%
Publikace „Proměny české mládeže“ byla napsána na základě výsledků celé řady empirických sociologických výzkumů mládeže.
sociologie
Ukázky

Proměny české mládeže

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 33 položek
1 2 3 4 > >>