Nejprodávanější Kniha - listopad 2021
hudba

Má cesta za štěstím
(1x)
Karel Gott - Má cesta za štěstím Anotace Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob.
hudba

Má cesta za štěstím

859 Kč
Co dělá tenhle knoflík?
(3x)
Víte, že Bruce Dickinson je nejen frontmanem skupiny Iron Maiden, ale také záložním pilotem British Airways a šermířem?
hudba

Co dělá tenhle knoflík?

404 Kč
Nebojte se opery!
Publikace obsahuje dvanáct příběhů, vycházejících z libret slavných oper ve zpracování herce, hudebníka, dramatika a režiséra Jana Jiráně.
hudba

Nebojte se opery!

279 Kč
Skladatelník
Spisovatelka Anna Novotná a ilustrátor Jiří Votruba vytvořili pomyslné dotazníky 55 nejslavnějších hudebních skladatelů a vznikl tak netradiční Skladatelník, kniha slovníkového typu pro dětského čtenáře přibližně od osmi let.
hudba

Skladatelník

314 Kč
Ztráty a nálezy
Aleš Brichta je jedním z našich nejznámějších metalových a rockových zpěváků. Ve své autobiografii Aleš vzpomíná na časy dobré i zlé, které prožil na pódiu i mimo něj.
hudba

Ztráty a nálezy

314 Kč
Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

449 Kč
To je klasika
V knize najdete rozhovory s dnes slavným českým operním pěvcem, který je známý i širší veřejnosti.
hudba

To je klasika

314 Kč
Balada o Jethro Tull
Balada o Jethro Tull oslavuje prvních 50 let této kapely. Zároveň odráží příběh britského rock´n´rollu počínaje jeho dětskými krůčky na konci šedesátých let se slávou blues přes neskutečný artrock let sedmdesátých, technologické výboje osmdesátek ...
hudba

Balada o Jethro Tull

629 Kč
Harmonicky myslet a slyšet
Předkládaná učebnice je adresována posluchačům studia hudebních oborů na konzervatořích, na pedagogických a filozofických fakultách univerzit i dalším zájemcům o studium harmonie.
hudba

Harmonicky myslet a slyšet

277 Kč
Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 60 položek
1 2 3 .. 6 > >>