Nejprodávanější tituly - listopad 2021
dům a zahrada

Druhý rok s Měsícem - 11%
V knize Druhý rok s Měsícem najdete praktické rady, jak se postarat o svou zahradu v souladu s lunárními cykly a roční období.
dům a zahrada

Druhý rok s Měsícem

116 Kč
103 Kč
Feng šuej pro moderní život - 11%
Tato praktická kniha vás přesvědčí o tom, že pomocí feng šuej můžete přinést do svého domova klid, rovnováhu a harmonii tolik potřebnou uprostřed uspěchaného a vypjatého životního stylu dnešní doby.
dům a zahrada

Feng šuej pro moderní život

260 Kč
231 Kč
Podivuhodný svět bonsají
Tato obrazová publikace je užitečným průvodcem pro všechny zájemce o bonsaje. Nastiňuje hlavní historické rysy vývoje bonsají i estetické zásady, podle nichž se tvorba miniaturních stromků už po staletí řídí.
dům a zahrada

Podivuhodný svět bonsají

381 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
dům a zahrada
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
dům a zahrada
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Hospodárné vytápění domů a bytů - 20%
Kniha je určena majitelům domů a bytů, studentům i projektantům. Pomůže čtenáři vytvořit si jasnou představu o rozhodujících kritériích, podle nichž se volí vytápěcí soustava se zřetelem k ekonomice vytápění.
dům a zahrada
Ukázky

Hospodárné vytápění domů a bytů

118 Kč
94 Kč
Udírny - 11%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
dům a zahrada

Udírny

197 Kč
175 Kč
Jedovaté rostliny kolem nás - 20%
První svazek nové celobarevné edice Svět rostlin představuje čtenáři rostliny, které jsou většinou běžné známé, dokonce pěstované, a přitom mnohdy pro zdraví lidí a zvířat nebezpečné.
dům a zahrada
Ukázky

Jedovaté rostliny kolem nás

246 Kč
197 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
dům a zahrada
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Sádrokarton - 20%
Publikace shrnuje současnou úroveň znalostí o sádrokartonových konstrukcích a materiálech. Seznámíte se zde s mnohostranným použitím výrobků na bázi sádry ve stavebnictví, často v aplikacích, které nás při běžném pohledu ani nenapadnou.
dům a zahrada
Ukázky

Sádrokarton

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 223 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>