Nejprodávanější hudba - listopad 2021
hudba

52 + 2
Rekapitulační 3CD nabízí celkem 54 autorských písní Petra Skoumala mapující období let 1975–2007. Jak už název napovídá, 2 písně vznikly po tomto období. Petr Skoumal umí svými skladbami oslovit opravdové hudební fajnšmekry.
hudba

52 + 2

359 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
hudba

V salonu barokních dam

269 Kč
Unavený válečník
Toto album zhudebněných básní dánského básníka Bennyho Andersena českým písničkářem Janem Burianem vzniklo z velkého obdivu k básníkovi a z radosti nad velkou mocí zdánlivě bezmocných slov.
hudba

Unavený válečník

224 Kč
Tango o Praze
Z archívu Fosil vybral a sestavil Jaroslav Hutka tuto kolekci písní, která vychází z jeho prvního turné v roce 1990.
hudba

Tango o Praze

224 Kč
Staré slzy
Emoce, smutek, láska a víra jsou na albu Staré slzy uloženy v mnoha vrstvách a je opravdovým zážitkem poslouchat naši nejlepší interpretku romských písní vlastnící silný, emotivní, přesvědčivý, temný, hluboký, sametově zastřený hlas, jak jazzové a cikánské muzikanství jde báječně dohromady.
hudba

Staré slzy

224 Kč
Freiwaldau
První a zřejmě nejpopulárnější album jesenické kapely v remastrerované podobě.
hudba

Freiwaldau

169 Kč
Strom vánočních přání
V reedici vychází krásné album vánočních písní v podání nesmrtelného Karla Černocha.
hudba

Strom vánočních přání

143 Kč
Motorlet
Pražská skupina OZW (Onkel Zbyndas Winterrock) proslula neutuchajícím černým humorem v textech, rozličnými maskami, které používala od prvního vystoupení v roce 1980, a zvukem, který by se dal nejvýstižněji nazvat rachotem.
hudba

Motorlet

224 Kč
Smrt žije
Sympaticky odvážný způsob, jakým se kapela snaží navzdory svému datu založení provokovat a šťourat do hudebního vkusu i světonázoru posluchačů. Deska je, co se týče témat i nálad, asi nejlépe poskládané album Prago Union a Kato by měl dostat cenu za rým.
hudba

Smrt žije

242 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 259 položek
<< < 1 .. 24 25 26