Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2021
zdraví a životní styl

Dornova metoda - 11%
Dornova metoda dnes právem patří k jedné z nejúspěšnějších alternativních terapií. Hlavním důvodem je to, že pracuje s lidským (ale i zvířecím) tělem jako s celkem, hledá prapříčinu potíží, kterou pak velmi rychle a jednoduše odstraňuje spolu s následky.
zdraví a životní styl

Dornova metoda

221 Kč
196 Kč
Homeopatie-medicína 21. století - 11%
Kniha je vhodná jako základní četba pro studenty prvních ročníků homeopatických škol a pro ty laické zájemce, kteří se s homeopatií setkali nebo míní setkat a chtějí rozumět tomu, co se to vlastně děje.
zdraví a životní styl

Homeopatie-medicína 21. století

468 Kč
416 Kč
Klíč k homeopatické materii medice - 6%
Třetí upravené vydání. Materie medika amerického lékaře pro pokročilejší homeopaty. Určena pro holistické klasické předpisování.
zdraví a životní styl

Klíč k homeopatické materii medice

672 Kč
632 Kč
Nemoc jako cesta - 11%
(1x)
Originální pohled na tělesná onemocnění – infekce, bolesti hlavy, úrazy, srdeční a žaludeční potíže, nádory a AIDS.
zdraví a životní styl

Nemoc jako cesta

269 Kč
239 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 14%
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
zdraví a životní styl

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
207 Kč
Co možná nevíte o očkování - 11%

V USA je povinný očkovací kalendář podobný českému. Odmítání očkování má i tam neblahé následky (vyhrožování rodičům, upírání sociálních dávek apod.).

zdraví a životní styl

Co možná nevíte o očkování

178 Kč
158 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
zdraví a životní styl

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Tajemství krve I. - 11%
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.
zdraví a životní styl

Tajemství krve I.

198 Kč
176 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
zdraví a životní styl

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Dna - nemoc králů - 11%
Proč se dně říká podagra? Je to opravdu nemoc králů? Může nás trápit ještě v současné době? Je skutečně nutná dieta bez purinů? To všechno jsou otázky, na které dává odpověď nová kniha docenta Lubomíra Kužely a nutriční terapeutky Věry Stejskalové.
zdraví a životní styl

Dna - nemoc králů

164 Kč
146 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 282 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 > >>