Nejprodávanější tituly - listopad 2021
medicína

Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
medicína
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
medicína
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Jak dobře žít s nemocným srdcem - 20%
Kniha je určena především ambulantním lékařům různých odborností, kteří mají větší či menší zkušenosti s kardiovaskulárními onemocněními a kteří nemocné s těmito chorobami ošetřují. Kniha je psána přehlednou a jednoduchou formou.
medicína
Ukázky

Jak dobře žít s nemocným srdcem

251 Kč
201 Kč
Nutriční podpora - 20%
Kniha je ucelená publikace zaměřená především na praktické provádění nutriční podpory v lůžkových i ambulantních zařízeních a domácí péči. Je určena sestrám pracujícím na lůžkových odděleních i ambulancích, léčebných i sociálních ústavech.
medicína
Ukázky

Nutriční podpora

212 Kč
170 Kč
První pomoc pro každého - 20%
Kniha je určena pro laickou veřejnost a jejím cílem je poskytnout čtenářům znalosti a dovednosti, které se v dnešní době považují za běžný standard základního vzdělání každého člověka.
medicína
Ukázky

První pomoc pro každého

101 Kč
81 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Návykové látky v těhotenství - 20%
Kniha se zabývá charakteristikou populace drogově závislých těhotných, důsledky užívání drog v těhotenství, vlivem jednotlivých skupin návykových látek na plod a průběh těhotenství a léčbou závislosti v tomto období.
medicína
Ukázky

Návykové látky v těhotenství

109 Kč
87 Kč
Neuropsychologie v psychiatrii - 20%
Ojedinělá souhrnná publikace klinické neuropsychologie předkládá psychiatrům, psychologům, studentům medicíny a psychologie nejnovější poznatky oboru. Objasňuje základní terminologii, vazby mezi chováním a činnostmi mozku z pohledu psychiatrie.
medicína
Ukázky

Neuropsychologie v psychiatrii

390 Kč
312 Kč
Psychosomatický přístup k člověku - 20%
Autoři, kteří se v této publikaci věnují problematice psychosomatické medicíny, reprezentují různé myšlenkové trendy.
medicína
Ukázky

Psychosomatický přístup k člověku

159 Kč
127 Kč
Eutanazie, nebo paliativní péče? - 20%
Otázky života a smrti se pro současného člověka vůbec nestaly lehčími nebo méně významnými, než byly pro všechny generace před námi. Kniha prof. MUDr. Marty Munzarové, CSc., však není jen knihou o smrti a umírání, je spíše knihou o životě člověka.
medicína
Ukázky

Eutanazie, nebo paliativní péče?

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 297 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 > >>