Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
pohádky a legendy

Zuzanka a pan Želato - 20%

Dvanáct veselých pohádek Kdo je pan Želato? A Rajnohec puntik Rajnohi? Co dělá pan Hromada a pan Požár? Jak se vyrábí puškvorcová vůně a kam chodí duha? Prozradí, a nejenom to, dvanáct pohádek vskutku neobyčejného pohádkáře Václava Čtvrtka.

pohádky a legendy
Ukázky

Zuzanka a pan Želato

209 Kč
167 Kč
České pohádky K. J. Erbena - 20%
Krásná kniha velkého českého pohádkáře Karla Jaromíra Erbena přináší jak klasické báchorky, jako je Zlatovláska nebo Hrnečku, vař, tak i ty méně známé jako Dvojčata nebo Živá voda. Doprovázejí je skutečně pohádkové ilustrace Václava Karla.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky K. J. Erbena

209 Kč
167 Kč
Dubánci - příběhy jednoho roku - 20%
(2x)
Víte, že Dubánci skutečně existují? Jak jinak vysvětlíte, že držíte v ruce knihu plnou jejich příběhů? Knihu o životě tak neskutečném, že o něm nemáte ani ponětí. O životě mezi korunami dubů… Poznejte, jak se Dubánci skamarádili s vodníkem Mníkem z rybníka Raubířníka, jak potkali Poseidona nebo jak pomohli strašidlu Jakubovi, drakovi Kaštounovi či jelenu Poldovi.
pohádky a legendy
Ukázky

Dubánci - příběhy jednoho roku

189 Kč
151 Kč
Italské pohádky A1/A2 - 20%
Učte se italštinu při čtení původních pohádkových příběhů. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
pohádky a legendy
Ukázky

Italské pohádky A1/A2

169 Kč
135 Kč
Klasické české pohádky - 20%
Klasické české pohádky jsou drahocenným pokladem, který je od pradávna předáván dalším pokolením. Maminčino nebo tatínkovo čtení dětem v postýlce, vlídné vyprávění našich prarodičů, to jsou chvilky, na které se nezapomíná. Takové vzpomínky si uchováváme hluboko ve svém srdci a snažíme se podobné chvilky nabídnout i našim dětem. Pohádky doprovázejí krásné ilustrace.
pohádky a legendy
Ukázky

Klasické české pohádky

209 Kč
167 Kč
Král a Královna - 20%
"Zazvonil zvonec a pohádky je konec.“ „Já ještě nechci spát! Chci ještě jednu pohádku!“ „Ale jdi ty! Víš, kolik je hodin?“ „Prosím! Ještě jednu. Poslední. Pěkně prosím!“ „Tak dobrá, když tak pěkně prosíš. Chtěla bys slyšet pohádku o víle?“
pohádky a legendy
Ukázky

Král a Královna

89 Kč
71 Kč
Moje první pohádky - 20%

Pohádky, které my i naše děti máme rádi.  Pohádky, které my i naše děti máme rádi. - O Karkulce - O perníkové chaloupce - O veliké řepě - O Šípkové Růžence - O Budulínkovi - O rybáři a zlaté rybce - O Popelce ... a další nejoblíbenější pohádkové příběhy.

pohádky a legendy
Ukázky

Moje první pohádky

179 Kč
143 Kč
O zlaté labuti - 20%
Tyto příběhy o dobru, lásce a odpuštění napsal jejich autor Sri Chinmoy ze srdce a pro srdce. Některé z nich vypráví o postavách, které žily v dávné Indii před stovkami a tisíci let, jiné jsou vsazeny do prostředí pohádkového či naopak současného..
pohádky a legendy
Ukázky

O zlaté labuti

129 Kč
103 Kč
Za pokladem s medvídkem Borůvkou - 20%
Plyšový medvídek Borůvka se ztratil. Teď leží v opuštěném hradu a neví, co s ním bude. Když ale v noci přijde Bílá paní a medvídka svými kouzly oživí, začnou se dít věci… Jednoduchý příběh pro malé čtenáře je připravený tak, aby mu děti dobře porozuměly.
pohádky a legendy
Ukázky

Za pokladem s medvídkem Borůvkou

119 Kč
95 Kč
A pak se to stalo! - 20%
(3x)

Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí.

pohádky a legendy
Ukázky

A pak se to stalo!

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>