- Myši patří do nebe
Snížená cena

Myši patří do nebe

Nakladatel: Bontonfilm 2022
Rozebráno
89 Kč
pohlídat

Anotace

Může mezi malou myškou a velkým lišákem vzniknout opravdové přátelství?
Film o dvou úhlavních nepřátelích Myšce a Lišákovi, kteří se po nešťastné události setkají ve zvířátkovském nebi. Díky absenci přirozených instinktů se stanou nejlepšími kamarády. Myši patří do nebe je film o naději, o hledání lásky a odvahy, o překonávání předsudků a...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Na knihu jsem netrpělivě čekala a vyplatilo se :-) Čte se jedním dechem, příběh má spád, čtenář bude napjatý, pobaví se a hlavně se dozví, jak to chodí po smrti. A že ani v nebi není tolik dobrodružství jako v lese za mezí a jeden se nenaučí tolik, jako tady na zemi.
Knížku jsem přečetla jedním dechem a zamilovala si jí. Vřele doporučuji rodičům i dětem.

Hořkosladká pohádka o přátelství – místy dojemná, místy úsměvná. Hořká, protože začíná smrtí hlavního hrdiny (Myši Šupito) a po krátkém čase i druhého hrdiny (lišáka). Oba se potkají ve zvířecím „nebi“ – kde, protože není hlad není důvod k nepřátelství (ale opravdu není? ) Vlastně zde začíná příběh, kde nás „čeká nejedno další překvapení a...

Více
Mám ráda fantazijní až fantastické prvky v příbězích, ale vždy očekávám, že to má svůj záměr, hledám v tom nějaký obraz, skryté poselství. V této knížce jsem byla často zmatená, co má který obraz znamenat. Svorně jsme ji se synem odložili nedočtenu - a to se nám často nestává!
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Všechny zvířecí hlasy

Knižní předloha oceňovaného filmu v loňském roce ožila i ve zvukové podobě. Audiokniha dala díky skvělé interpretaci originální hlas zástupu zvířat, která děti citlivě seznamují s tím, že k životu patří i smrt, a právem se stala audioknihou roku pro děti a mládež.
Celá recenze

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Myši patří do nebe
Nakladatel:
Bontonfilm
EAN:
8594176150819
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Režie:
Bubeníček, Jan a Grimmová, Denisa
Popis:
1× DVD, česky
Rok vydání:
2022 (1. vydání)