Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
ženy

Kdo bojuje, vyhrává - 20%
Skutečný příběh z pera mladičké bloggerky Jany Ryšánkové je osobním svědectvím o boji se zákeřnou nemocí.
ženy
Ukázky

Kdo bojuje, vyhrává

229 Kč
183 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ženy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Budoucí královna - 20%
(2x)
Příběh princezny Alžběty a Philipa Mountbattena začíná ve Windsoru ve válečném roce 1943, kdy se princezna opět setkává s šarmantním poručíkem, kterého poprvé viděla před několika lety. Philip představuje všechno, před čím ji vždy varovali: nebezpečí, dobrodružství, nejistotu.
ženy
Ukázky

Budoucí královna

249 Kč
199 Kč
Dcery vzdoru - 20%
(1x)
Po obsazení Polska Němci musely židovské ženy a dívky, hrdinky této knihy, přihlížet, jak němečtí okupanti vraždí jejich rodiny a sousedy. Staly se nedobrovolnými svědkyněmi zkázy celých komunit původního obyvatelstva.
ženy
Ukázky

Dcery vzdoru

349 Kč
279 Kč
Deníček Camille G - 20%
(2x)
Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky.
ženy
Ukázky

Deníček Camille G

209 Kč
167 Kč
Hledání Betty MacDonald - 20%
(2x)
Americkou spisovatelku Betty MacDonald není třeba dlouze představovat. Svými knihami nabitými osobními příhodami a svérázným smyslem pro humor si získala několik generací čtenářů po celém světě. Memoárová beletrie Vejce a já, Kdokoli může dělat cokoli, Morová rána, Dusím se ve vlastní šťávě či příběhy pro děti Paní Láryfáry patří dodneška mezi bestsellery.
ženy
Ukázky

Hledání Betty MacDonald

279 Kč
223 Kč
První herečka - 20%
(1x)
První herečka je další z historických románů amerického autora C. W. Gortnera, který představuje skutečnou a výraznou ženskou postavu. Tentokrát jde o dodnes uctívanou francouzskou herečku Sarah Bernhardtovou...
ženy
Ukázky

První herečka

249 Kč
199 Kč
Být sama sebou - 20%

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové. Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny.

ženy
Ukázky

Být sama sebou

249 Kč
199 Kč
Doba temna - 20%
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
ženy
Ukázky

Doba temna

209 Kč
167 Kč
Dům v Bretani - 20%
(11x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
ženy
Ukázky

Dům v Bretani

190 Kč
152 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>