Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
ženy

Bůh je můj životní program - 20%
Jana Sieberová, zakladatelka Domácího hospice Duha, nemá problém jít na trh i s vlastní kůží, může-li to někomu prospět. A tak nám tentokrát – prostě a neokázale – předkládá silné příběhy ze své hospicové práce s umírajícími a jejich rodinami..
ženy
Ukázky

Bůh je můj životní program

99 Kč
79 Kč
Kábulská škola krásy - 20%
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ženy
Ukázky

Kábulská škola krásy

198 Kč
158 Kč
Outsider - Rebelka, která si plní své sny - 20%

Chtějte od života víc! Jedinečný osobní příběh mladé světoobčanky, která se narodila v Česku vietnamským rodičům a rozhodla se prorazit za velkou louží.

ženy
Ukázky

Outsider - Rebelka, která si plní své sny

209 Kč
167 Kč
Velká sestra, malá sestra, rudá sestra - 20%
Kniha se zabývá ojedinělým osudem tří sester, které se zapsaly do historie Číny 20. století. Nejstarší Aj-ling (1889–1973) se provdala za H. H. Kchunga (1880–1967), který byl ministrem průmyslu, krátce i předsedou vlády Čínské republiky a rovněž guvernérem Čínské centrály banky.
ženy
Ukázky

Velká sestra, malá sestra, rudá sestra

349 Kč
279 Kč
Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
ženy
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Neviditelná žena: Příběh agentky Virginie Hallové - 20%
Chtěla se stát diplomatkou a poznávat svět.
ženy
Ukázky

Neviditelná žena: Příběh agentky Virginie Hallové

339 Kč
271 Kč
Ženy, co se nedaly - 20%

Osobnosti se nemají napodobovat... jsou důkazem toho, že si každý musí najít vlastní cestu K čemu jsou holky a ženy na světě? Přece k tomu, aby si šly za svým! Pětadvacet portrétů významných českých žen přináší svědectví o tom, že odvaha se vyplácí.

ženy
Ukázky

Ženy, co se nedaly

209 Kč
167 Kč
Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis - 20%

Životopis legendární mexické umělkyně doplněný fascinujícími ilustracemi Frida Kahlo, živelná umělkyně s bohémskou, nespoutanou, ale zároveň bolavou duší. Její příběh nejednou obletěl svět a její obrazy nás vtahují do prapodivného světa plného svébytné atmosféry.

ženy
Ukázky

Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis

279 Kč
223 Kč
Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

ženy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Kapky na kameni - 20%
(1x)

50 neobyčejných příběhů neobyčejných žen Příběhy padesáti žen a dívek z Čech a Slovenska, které posouvaly hranice. Nenápadné ale vytrvalé rebelky bojovaly za práva žen, snažily se uplatnit v umění, sportu nebo ve vědě.

ženy
Ukázky

Kapky na kameni

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>