Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
pedagogika, didaktika

Za pokladem s medvídkem Borůvkou - 20%
Plyšový medvídek Borůvka se ztratil. Teď leží v opuštěném hradu a neví, co s ním bude. Když ale v noci přijde Bílá paní a medvídka svými kouzly oživí, začnou se dít věci… Jednoduchý příběh pro malé čtenáře je připravený tak, aby mu děti dobře porozuměly.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Za pokladem s medvídkem Borůvkou

119 Kč
95 Kč
Specifické poruchy učení - 20%
Specifickými poruchami učení (SPU) jsou myšleny dyslexie, dysgrafie a dysortografie (pouze naznačeny budou také dyskalkulie a dyspraxie). V současné době se jedná o skupinu obtíží, která zahrnuje nejvyšší procento žáků základních i středních škol v kategorii žáci se speciálními vzdělávacími potřebami.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Specifické poruchy učení

189 Kč
151 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Život s vysokou inteligencí - 20%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Život s vysokou inteligencí

280 Kč
224 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně II - 20%
Přínos publikace spočívá zejména v propojení metodické a praktické části a v zařazení námětů pro slohové vyučování. Tento způsob zpracování je zatím na našem knižním trhu ojedinělý.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně II

390 Kč
312 Kč
Vychovatelství - 20%
Tato publikace provede studenty i ostatní čtenáře teoretickými základy oboru VYCHOVATELSTVÍ.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Vychovatelství

339 Kč
271 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
pedagogika, didaktika
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Školní vzdělávání ve Švédsku - 20%
Studie se skládá z devíti kapitol. Nejprve je charakterizován kontext, v němž školní vzdělávání probíhá. Dále je představena švédská vzdělávací politika a charakterizován vzdělávací systém. Kapitoly 4-9 přinášejí podrobnější pohled na aktuální témata.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Školní vzdělávání ve Švédsku

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>