Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
pedagogika, didaktika

Máma není služka, máma je dáma - 20%
(5x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

188 Kč
150 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 20%

Prověřte dovednosti předškoláků Publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě ve kterém věku mělo umět.

pedagogika, didaktika
Ukázky

Diagnostika dítěte předškolního věku

299 Kč
239 Kč
Čo vieme a nevieme o poruchách učenia - 20%
Téma porúch učenia rezonuje u odborníkov už dlhšiu dobu, rodičia detí so špeciálnymi potrebami sa počas života svojich detí stávajú špecialistami v danej problematike a neraz suplujú medziodborovú spoluprácu.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Čo vieme a nevieme o poruchách učenia

199 Kč
159 Kč
Moderní didaktika - 20%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Moderní didaktika

679 Kč
543 Kč
Sociální pedagogika - 20%
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
203 Kč
Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Jak se kluci a holky učili říkat L, ĎŤŇ, SZC, ŠŽČ, R a Ř - 20%
Publikace je určena dětem, které mají problémy s výslovností hlásek uvedených v názvu knihy. Děti si formou slovních hříček připomenou, jak se učily jednotlivé hlásky vyslovovat a užívat v řeči. Jde tedy o nástin metodiky vyvozování, upevňování a včleňování hlásek do plynulé řeči.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Jak se kluci a holky učili říkat L, ĎŤŇ, SZC, ŠŽČ, R a Ř

149 Kč
119 Kč
Povíš mi to? - 20%
(1x)
Kniha speciální pedagožky, logopedky a autorky dětských knih Ester Staré a ilustrátora Milana Starého nenásilně a zábavnou formou podněcuje mluvní apetit, rozvíjí vyjadřovací schopnosti, slovní zásobu a jazykový cit dítěte.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Povíš mi to?

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 36 položek
1 2 3 4 > >>