Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
Vysoké školy a VOŠ

Lékařská biologie a genetika (III. díl) - 20%
Lékařská biologie a genetika, III. díl je poslední částí řady skript (I. díl, Otová B. et. al., Karolinum 2008, II. díl, Kohoutová M. et al., Karolinum 2012), které jsou základním učebním textem pro posluchače magisterského studia.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Lékařská biologie a genetika (III. díl)

110 Kč
88 Kč
Biomedicínská statistika IV - 20%
(1x)
Učebnice základů statistiky v prostředí R je určena studentům Přírodovědecké fakulty UK a nejen jim. Vychází z dlouholetých přednášek pro biology, studenty učitelství, v posledních letech pro geografy, demografy…
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Biomedicínská statistika IV

160 Kč
128 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Paleograficko-kodikologické etudy - 20%
Svazek přináší souborné vydání studií prof. Zdeňky Hledíkové, přední specialistky v oblasti středověkých církevních dějin a pomocných věd historických, týkajících se středověké paleografie a kodikologie.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Paleograficko-kodikologické etudy

270 Kč
216 Kč
Vybrané kapitoly z ortopedie a traumatologie pro studenty medicíny - 20%
Skripta jsou určená studujícím medicíny a obsahují přehled základních informací o etiologii, patogenezi, klinickém obrazu, diagnostice a léčbě vývojových a získaných ortopedických onemocnění včetně poranění pohybového ústrojí.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Vybrané kapitoly z ortopedie a traumatologie pro studenty medicíny

240 Kč
192 Kč
Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Praktická cvičení jsou důležitou součástí výuky oboru farmaceutické technologie, v nichž posluchači farmaceutické fakulty získávají základní znalosti a dovednosti v přípravě lékových forem.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie

120 Kč
96 Kč
Eutanázie - 20%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Eutanázie

220 Kč
176 Kč
Somatologie - 20%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
Mikroekonomie - 20%
Druhé vydání Mikroekonomie je určeno všem zájemcům o mikroekonomickou větev ekonomie, která analyzuje chování ekonomických subjektů, ať již jsou jimi jednotlivci, domácnosti, podniky nebo vláda.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Mikroekonomie

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>