Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
Vysoké školy a VOŠ

Pedagogika sportu - 20%
Učební text je určen studentům tělesné výchovy a sportu FTVS UK, FSpS MU, FTK UP a pedagogických fakult, též trenérům všech licencí včetně studentů sportovních gymnázií a jiných středních škol.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Pedagogika sportu

180 Kč
144 Kč
K teorii vojenského plavání - 20%
Vojenské plavání je jednou ze součástí speciální tělesné přípravy v Armádě České republiky. Jedná se o soubor znalostí a dovedností potřebných k účelnému a efektivnímu překonávání vodních překážek s minimalizací možných rizik.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

K teorii vojenského plavání

130 Kč
104 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy - 20%
Monografie Teorie výchovy – tradice, současnost, perspektivy má sloužit vysokoškolským pedagogům i širší odborné veřejnosti jako opora při vědním bádání, výuce a dalším vzdělávání v jedné ze základních pedagogických disciplín.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy

200 Kč
160 Kč
Fyziologie dýchání - 20%
Tento učební text obsahuje přednášky z Fyziologie dýchání a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Fyziologie dýchání

60 Kč
48 Kč
Návody k speciálním praktickým cvičením z farmacetické technologie - 20%
Druhé vydání speciálního praktika z farmaceutické technologie, které je zaměřeno na praktické ověřování teoretických poznatků.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Návody k speciálním praktickým cvičením z farmacetické technologie

50 Kč
40 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Terapie ve speciální pedagogice - 20%
Mezioborový tým erudovaných autorů nabízí vaší pozornosti vyčerpávající knižní přehled terapeutických přístupů využívaných u lidí, kteří se obtížněji adaptují na společenské prostředí (např. z důvodu zdravotního postižení).
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Terapie ve speciální pedagogice

594 Kč
475 Kč
Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie - 20%
Tato publikace je určena studentům Farmaceutické fakulty UK. Zaměřuje se na základy individuální přípravy lékových forem. Technologické znalosti těchto aplikačních forem léčiv jsou potřebné obvykle při jejich individuální lékárenské přípravě.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie

70 Kč
56 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>