Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
sci-fi a fantasy

Opačno - 20%
(1x)

První díl fantasy série z alternativní magické verze Londýna Vítejte v Opačnu a v tak trochu jiném Londýně, jehož ulice přetékají magií. Také je to ale město rozdělené mezi šest frakcí – a křehký mír právě ohrozil vůdce Měňavců Gedeon Ravenswood.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Opačno

269 Kč
215 Kč
Zloděj osudů - 20%

První díl temné fantasy série o střetu božské a lidské touhy po moci. Stačí pár špatně zvolených slov a už vám hrozí smrt. Politika mocných bývá nemilosrdná. Zvlášť pokud je u moci mladý ambiciózní správce trůnu, který potajmu spřádá plán na obnovení královské linie prostřednictvím svého rodu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zloděj osudů

279 Kč
223 Kč
Ztracená Bílá kniha - 20%
Magnus Bane a Alek Lightwood si žijí spokojeně. Alespoň do té doby, než se dva jejich staří známí vloupají jedné noci do Magnusova bytu a ukradnou mocnou Bílou knihu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ztracená Bílá kniha

319 Kč
255 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Krvavý lístek - 20%
(1x)

Nejočekávanější young adult fantasy roku 2019! První díl trilogie o krvavé magii. Princezna Aurélie je mocnou čarodějkou. Jak by ale mohla být šťastná v království, které magii brutálně potlačuje? Své schopnosti však nemůže skrývat navždy, proto uprchne do jiného království.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Krvavý lístek

209 Kč
167 Kč
Supernova - 20%
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí..
sci-fi a fantasy
Ukázky

Supernova

319 Kč
255 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Griša - Světlo a stíny - 20%
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
sci-fi a fantasy
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>