Nejprodávanější tituly - listopad 2021
zdraví a životní styl

Zubní ordinace - 20%
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
zdraví a životní styl

Zubní ordinace

135 Kč
108 Kč
Co možná nevíte o očkování - 11%

V USA je povinný očkovací kalendář podobný českému. Odmítání očkování má i tam neblahé následky (vyhrožování rodičům, upírání sociálních dávek apod.).

zdraví a životní styl

Co možná nevíte o očkování

178 Kč
158 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Základy muzikoterapie - 20%
Kniha je věnována především všem zájemcům z řad pomáhajících profesí a studentům příslušných oborů. Přináší komplexní popis problematiky muzikoterapie v teorii a praxi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Základy muzikoterapie

424 Kč
339 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
zdraví a životní styl

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Homeopatie pro těhotenství a porod - 11%
Současný americký lékař vytvořil názornou a velmi obsažnou příručku pro homeopatickou péči o zdraví a samoléčbu běžných nebo i méně obvyklých potíží, jaké se mohou vyskytnout v době těhotenství, při porodu a po porodu.
zdraví a životní styl

Homeopatie pro těhotenství a porod

441 Kč
392 Kč
Tajemství krve I. - 11%
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.
zdraví a životní styl

Tajemství krve I.

198 Kč
176 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
zdraví a životní styl

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 344 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 35 > >>