Nejprodávanější tituly - listopad 2021
předškoláci

Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
předškoláci

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
předškoláci

Broučci

239 Kč
Čtyřlístek se představuje - 11%
Klasické skládací leporelo, jehož námětem je život u Čtyřlístku v průběhu kalendářního roku. Obrázky jsou doprovázeny krátkými jednoduchým texty.
předškoláci

Čtyřlístek se představuje

107 Kč
95 Kč
Hlemýžď Čilišnek - 11%
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
předškoláci
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
199 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.
předškoláci

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Kam běží modrá liška - 6%
(4x)
Nové vydání půvabné pohádkové knihy z Malé Strany, kterou možná znáte ze svého dětství. Bubáci, vodníci a další nadpřirozené bytosti se těší na vaši návštěvu.
předškoláci

Kam běží modrá liška

253 Kč
238 Kč
U stolu - pro děti od 1-3 let - 11%
V této knížce děti najdou jednoduché barevné kresbičky některých potravin a věcí, které mohou vidět kolem sebe při jídle, a naučí se je pojmenovávat.
předškoláci

U stolu - pro děti od 1-3 let

62 Kč
55 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
předškoláci

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Co to tady cinká? - 11%
Výslovnost ostrých (C, S, Z) a tupých (Č, Š, Ž) sykavek může činit potíže předškolním, ale i starším dětem. Přetrvávají-li potíže dlouhodobě, je nutné vyhledat pomoc odborníka, který posoudí stav mluvidel dítěte nebo dospělého klienta.
předškoláci

Co to tady cinká?

158 Kč
140 Kč
Doprava - pro děti od 1–3 let - 11%
V této knížce najdou děti jednoduché barevné kresbičky některých dopravních prostředků a naučí se je pojmenovávat.
předškoláci
Ukázky

Doprava - pro děti od 1–3 let

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 357 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 > >>