Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
pro děti a mládež

Griša - Zkáza a naděje - 20%
(3x)
Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou.
pro děti a mládež
Ukázky

Griša - Zkáza a naděje

249 Kč
199 Kč
Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ - 20%
(2x)
ZTRACENÝ PRINC JE PATNÁCTOU KNIHOU O HRANIČÁŘI WILLOVI A JEHO PŘÁTELÍCH. Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen. Tam se dozvědí překvapivou novinu: galický princ zmizel a galický král požádal o pomoc.
pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ

259 Kč
207 Kč
Les bez srdce - 20%
(1x)
Les je nebezpečné místo, kde muže i ženy lákají sirény vstříc smrti. Čarodějnice už dlouhá staletí získává srdce, aby jimi nakrmila strom bez srdce a s jeho pomocí ovládala čím dál větší území.
pro děti a mládež
Ukázky

Les bez srdce

279 Kč
223 Kč
Mýtonoši - 20%
(3x)

Magie artušovských legend ožívá v urban fantasy hitu z americké univerzity! Šestnáctiletá Bree hledá po smrtelné autonehodě své matky únik před bolestí. Rezidenční program na Severokarolinské univerzitě vypadá jako skvělé útočiště...

pro děti a mládež
Ukázky

Mýtonoši

279 Kč
223 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

pro děti a mládež
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
pro děti a mládež
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Hodinová věž - 20%
Mysleli jste si, že největší nebezpečí mají klíčníci za sebou? Ani zdaleka! Nyní se musí vydat do Časové propasti a najít Rozeklaný zámek. Zárukou má být časodějnická střela začasované klíčnice Diany, bez níž vílu nelze probudit z věčného spánku.
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Hodinová věž

259 Kč
207 Kč
Hořící království - 20%
Catherinin otec má Severní planinu ve svých rukách a mladá královna musí vyslat svého věrného strážce Ambrose rovnou do jámy lvové na zoufalou misi: musí se pokusit přerušit dodávku dýmu démonů. V Calidoru mezitím Edyon a March čelí budoucnosti každý zvlášť a Tash ve světě démonů bojuje s cenou, kterou musí zaplatit za svou minulost.
pro děti a mládež
Ukázky

Hořící království

299 Kč
239 Kč
Hraju, abych žil 4 – Inferno - 20%
(1x)
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů.
pro děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 4 – Inferno

249 Kč
199 Kč
Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
pro děti a mládež
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>