Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
sociologie

Psychologie davu - 20%
Psychologie davu je jedním ze slavných děl citovaných v učebnicích psychologie i dalších společenských věd. Le Bon svou koncepci davu vybudoval v souvislosti s chováním davu během francouzské revoluce.
sociologie
Ukázky

Psychologie davu

219 Kč
175 Kč
Demokracie v postliberální konstelaci - 20%
Zdá se, že v současné době prožíváme krizi liberální demokracie. Symptomy jsou nepřehlédnutelné: pokles volební účasti, nebývalá schopnost oligarchií využívat fungování státu ve svůj prospěch, vlády tvrdošíjně prosazující neoliberální reformy atd.
sociologie
Ukázky

Demokracie v postliberální konstelaci

160 Kč
128 Kč
Romové a stereotypy - 20%
Text publikace přináší bližší pohled na složitou interkulturní problematiku, z níž získané stereotypy vycházejí jako kumulativní archivy většinou negativně zpracovaných zkušeností s druhými.
sociologie
Ukázky

Romové a stereotypy

100 Kč
80 Kč
Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí - 20%
(1x)
Kniha přináší informaci o těch, kteří ztratili své zázemí nebo je dokonce nikdy nezískali. Je o jejich životě na ulici i před ním, o jejich přístupu k různým problémům, s nimiž se museli vypořádat - a leckdy se jim to ani nepodařilo.
sociologie
Ukázky

Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí

220 Kč
176 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
sociologie
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Geografie turismu - 20%
Na trhu ojedinělá publikace seznamuje studenty VŠ, VOŠ a pracovníky v oblasti turismu s problematikou geografie turismu v mimoevropských teritoriích.
sociologie
Ukázky

Geografie turismu

237 Kč
190 Kč
Slovník sociologických pojmů - 20%
Jak sám autor uvádí, smyslem této knihy je v naší chaotické době vrátit čtenáře k významům slov. Žijeme nejen v záplavě neutříděných informací, ale také v době slovníků, které vrací čtenáře k systematickému poznání.
sociologie
Ukázky

Slovník sociologických pojmů

339 Kč
271 Kč
Sociologie stáří a seniorů - 20%
Co se děje uvnitř prodlouženého stáří? Mění se kvalita života seniorů? Ovlivňuje proměna obsahu stáří a sociální pozice seniorů i samotnou společnost?
sociologie
Ukázky

Sociologie stáří a seniorů

254 Kč
203 Kč
Zajištění na stáří - 20%
Tato publikace je vhodná pro všechny, kteří se aktivně zajímají o svůj důchod. Strávit podzim života lze několika způsoby. Jedním z nich je i důstojný a trvale udržitelný životní standard, na který jste byli zvyklí během vašeho pracovního života.
sociologie
Ukázky

Zajištění na stáří

195 Kč
156 Kč
Dějiny sociologie - 20%
(2x)
Publikace si neklade za cíl systematizovat dějiny sociologie ani v úplnosti, ba ani v jednotlivostech. Spíše chce čtenáře přesvědčit o "užitku a požitku" z četby sociologických klasiků.
sociologie
Ukázky

Dějiny sociologie

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>