Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2021
detektivky

Slyšet jeleny zpívat - 11%
(19x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
detektivky
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

358 Kč
318 Kč
Apage Satanas! - 11%
Přítelkyni Ludmily z Vartemberka trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklopená skálami a démon, který se necudně zmocňuje jejího těla. Její otec povolá exorcistu, jenže Ludmila ví, že Anna není blázen.
detektivky

Apage Satanas!

314 Kč
279 Kč
Pierot, Na krev - 11%
(7x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
detektivky

Pierot, Na krev

268 Kč
238 Kč
Polednice - 11%
(2x)
Mrtvá dívka nalezená na sídlišti. Druhý díl detektivní série od držitele ceny za nejlepší českou detektivku.
detektivky

Polednice

269 Kč
239 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

206 Kč
183 Kč
Hra na vraždu - 11%
Ten den jsme tam byli všichni. A teď je jedna z nás po smrti... Před rokem, na den přesně, jsme se všichni sjeli na Lucasovu svatbu do jeho nádherného cornwallského domu s výhledem na moře. Toho dne si ale nikdo nikoho nevzal.
detektivky

Hra na vraždu

296 Kč
263 Kč
Štvanice - 11%
(1x)
Když dostane záhadný Michael Dabert zakázku - ochranu Solange Blanchartové, mladé atraktivní manželky pohřešovaného podnikatele z Cannes - přijímá, i když se mu její obavy zdají neopodstatněné.
detektivky

Štvanice

287 Kč
255 Kč
Tátovy holky - 11%
V pátém díle příběhů detektivky Charlotte Staffordové se do hledáčku jejího vyšetřovacího týmu dostávají nezvaní noční hosté, ze kterých životní okolnosti, zklamání a tragédie učinily zločince.
detektivky

Tátovy holky

359 Kč
319 Kč
Stockholm: Recept na vraždu
(1x)
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Stockholm: Přísně tajné. Nablýskaný svět luxusních restaurací má dvě tváře. To, co je vidět, jsou pokrmy netušených chutí, usmívající se obsluha, dokonalý servis.
detektivky

Stockholm: Recept na vraždu

89 Kč
Sedmá funkce jazyka - 11%
(4x)
Kdo uloupil dokumenty z aktovky Rolanda Barthese, kterého právě přejel náklaďák? Sémanticko-lingvistická detektivka.
detektivky
Ukázky

Sedmá funkce jazyka

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 443 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 45 > >>