Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
povídky

Povídky z jedné kapsy - 20%
Sborník detektivních povídek z pera Karla Čapka patří ke skvostům české moderní prózy a právem náleží do zlatého fondu české literatury.
povídky
Ukázky

Povídky z jedné kapsy

149 Kč
119 Kč
Strážce stromů - Povídky - 20%
Kniha Strážce stromů je soubor padesáti krátkých povídek, vystavěných na hranici fantazie a skutečnosti. Jsou inspirovány Rosochovým velkým vzorem, britským spisovatelem Roaldem Dahlem a jeho schopností přivést čtenáře k úžasu z naprosto nečekaného rozuzlení popisovaných situací.
povídky
Ukázky

Strážce stromů - Povídky

179 Kč
143 Kč
Četnické erfolgy - 20%
Kniha obsahuje rovnou kopu povídek popisujících případy vážné, veselé, ale i případy pro četníka samotného s tragickým koncem, které řešilo četnictvo na našem území v období monarchie, republiky a za okupace.
povídky
Ukázky

Četnické erfolgy

139 Kč
111 Kč
Nečíst - 20%
(4x)
Útržky, úvahy, nonsensy, povídky. Myslí charismatického režiséra a herce putují fascinující postavy i vzpomínky: Český dobrodruh Eskymo Welzl si podává dveře s Jackem Kerouacem, Rolling Stones s maminčiným životopisem...
povídky
Ukázky

Nečíst

279 Kč
223 Kč
Experiment s dívčím srdcem - 20%

Krátké příběhy s širokým dosahem Povídky o ženách, mužích, vztazích, o tom, co se může stát při fotbale, při návštěvě restaurace nebo poté, co se rozhodnete vyhledat ženu, o které se vám v noci často zdá.

povídky
Ukázky

Experiment s dívčím srdcem

149 Kč
119 Kč
Povídky o nelásce - 20%
V nových povídkách se náš nejpopulárnější spisovatel opět vydává do známého hájemství příběhů „o manželství a sexu“, ale jak je pro něj v posledních dílech typické, pohled je to trpký, sebeironický a občas černočerně vtipný. Spisovatelovo alter-ego přichází o manželku, peníze, rodinné zázemí.
povídky
Ukázky

Povídky o nelásce

209 Kč
167 Kč
Skořicové krámy - 20%
(3x)
Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století a právem řazeného po bok Franze Kafky.
povídky
Ukázky

Skořicové krámy

189 Kč
151 Kč
Strašidelná vagina - 20%
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
povídky
Ukázky

Strašidelná vagina

160 Kč
128 Kč
Dračí nevěsta - 20%
Drzá Sanje má už osamělého života na zděděném statku plné zuby. Nemíní se zahrabat na samotě za vsí, jejíž obyvatelé ji nemají v lásce. Má plán. Prodá statek a odejde do města za prací… Kherachrenn se toulá krajem a žije svůj klidný dračí život.
povídky
Ukázky

Dračí nevěsta

89 Kč
71 Kč
Hříšní lidé města Písku
(1x)
V každém městě, a dokonce i v každé obci žijí tací, kteří stojí na druhé straně zákona a ze svých hříchů se pak zpovídají před soudem. A právě o nich pojednává další povídková kniha bývalého kriminalisty Ladislava Berana.
povídky
Ukázky

Hříšní lidé města Písku

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>