Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
povídky

Dvě miniatury - 20%
Kniha obsahuje dvě povídky Polzunkov a Román v devíti dopisech.
povídky
Ukázky

Dvě miniatury

49 Kč
39 Kč
Měsíc nad řekou Tejo - 20%
Soubor krátkých próz, které vznikaly pro potřeby literární show EKG, kterou spolu s Jaroslavem Rudišem léta Igor Malijevský organizuje, vymýšlí a moderuje v divadle Archa.
povídky
Ukázky

Měsíc nad řekou Tejo

189 Kč
151 Kč
V temném zrcadle - 20%
(1x)
Nejznámější sbírka klasika hororového žánru obsahuje pět příběhů, které spojuje postava vypravěče, německého okultisty doktora Hesselia, který příběhy předkládá jako zápisky o svých pátráních.
povídky
Ukázky

V temném zrcadle

159 Kč
127 Kč
Osud je černý jezdec - 20%
George Eliotová patří spolu s Jane Austenovou a sestrami Brontëovými k nejčtenějším a nejuznávanějším anglickým autorkám své doby. Přesvědčí Vás o tom i v povídkách, z nichž dvě si nyní můžete přečíst.
povídky
Ukázky

Osud je černý jezdec

135 Kč
108 Kč
Příběhy sráče - 20%
(2x)
Chlast, deprese, sex, problémy v práci, se ženskými, zdravím i nedostatkem peněz... a především neustálý vnitřní boj se sebou samým řeší svérázně a nekompromisně hlavní hrdina dvaceti povídek mladého talentovaného prozaika a básníka Jaroslava Irovského.
povídky
Ukázky

Příběhy sráče

149 Kč
119 Kč
Sedmero plastových panen - 20%
Spisovatel sci-fi a humorné literatury Martin Koláček přichází se sbírkou svých nejlepších povídek z posledních let, v nichž se pouští i do, pro sebe neobvyklých, žánrů, jako je městská fantasy či detektivka.
povídky
Ukázky

Sedmero plastových panen

49 Kč
39 Kč
Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky - 20%
(2x)
Miloň Čepelka, umělec mnoha forem psaného, mluveného i zpívaného slova, opět překvapil! Tentokrát k nám přichází coby autor oktetu mistrných hororů.
povídky
Ukázky

Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky

140 Kč
112 Kč
...a poslední kouř - 20%
(1x)
Trojice rozsáhlejších povídek Jana Pelce.
povídky
Ukázky

...a poslední kouř

98 Kč
78 Kč
Kacířské nápady - 20%
(2x)
Kniha vědecko-fantasticko-heretických povídek Kacířské nápady o mimozemšťanském pinožení a vyzpytatelnosti lidského osudu. O dramatické ztvárnění Kacířských nápadů se v současné době stará Krutodivadlo Kachny!
povídky
Ukázky

Kacířské nápady

89 Kč
71 Kč
Možná že odcházíme - 20%
(4x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 53 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>