Nejprodávanější Kniha - listopad 2021
cizojazyčná

Prezydent Krokadýlů/ The Cool World - 58%
(1x)
Román vychází v češtině už potřetí; slang zachycený v překladu se pochopitelně liší od současné mluvy, ale i tak jde o překlad živý, čtivý, šťavnatý, a příběh, který vypráví, neztratil nic ze své působivosti.
cizojazyčná

Prezydent Krokadýlů/ The Cool World

238 Kč
99 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
cizojazyčná

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Nevesta hôľ - 4%
Nevesta hôľ je dnes už klasickým dielom slovenskej literatúry 20. storočia, oslavou prírody a mladosti, „chválospevom na hole“ a „legendou o neskrotných živloch“ z pera uznávaného Františka Švantnera (1912-1950).
cizojazyčná

Nevesta hôľ

333 Kč
319 Kč
Římské báje A1/A2 - 11%
V knize najdete celkem 7 pověstí z římské historie. Byly zpracovány pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v italštině.
cizojazyčná

Římské báje A1/A2

206 Kč
183 Kč
Tři životy architekta - 11%
Zdeněk Zavřel patří k dnes již trochu zapomenuté generaci architektů, kterou těžce poznamenaly nesmyslné výkyvy v kulturně politickém vývoji poválečného Československa.
cizojazyčná

Tři životy architekta

414 Kč
368 Kč
Bez súhlasu.txt - 11%

Monografia Bez súhlasu.txt je súborom 7 textov 10 autoriek, ktoré v prostredí Slovenska a Česka pojednávajú o kultúre znásilnenia.

cizojazyčná

Bez súhlasu.txt

297 Kč
264 Kč
Ikabog
(4x)

Napínavý pohádkový příběh plný naděje, s ilustracemi českých dětí.

Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem.

cizojazyčná

Ikabog

319 Kč
Klimatická kríza.txt - 11%
Klimatická krize.txt prostřednictvím pěti textů z různých perspektiv nahlíží na problematiku klimatické krize, ať už ve vztahu k její mediální a estetické reprezentaci, k nekropolitice a péči o divočinu, práci a kapitálu či k psychoanalýze a etice.
cizojazyčná

Klimatická kríza.txt

Peter Sit (ed.)
180 Kč
160 Kč
Sancta Familia - 11%
(1x)
Knihu vytvořili bratři Tomáš a Martin Welsovi jako dárek pro své rodiče k Vánocům roku 1938. Podařilo se jim zachytit každodenní život jejich rodiny v Praze na konci třicátých let 20. století.
cizojazyčná

Sancta Familia

314 Kč
279 Kč
Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar - 11%
Publikace přibližuje historický kontext výroby jazzových kytar na západě Čech, představuje životní osudy nejvýznamnějších výrobců a prezentuje průřez jejich produkcí z let 1932-1965.
cizojazyčná

Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar

1 494 Kč
1 328 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 136 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>