Nejprodávanější tituly - listopad 2021
osobnosti a osudy

Hana Hegerová - Královna šansonu - 11%
(1x)
Druhé, rozšířené vydání knihy Miroslava Graclíka se snaží představit život a kariéru této významné zpěvačky a osobnosti československé kultury v biografii, která je prokládána množstvím fotografií, citátů a rozhovorů.
osobnosti a osudy

Hana Hegerová - Královna šansonu

449 Kč
399 Kč
Madeleine - 11%
(3x)
Autorka se coby americká ministryně zahraničí během dvou prezidentských období Billa Clintona podílela na zásadních politických rozhodnutích své doby a účastnila se nejednoho dějinného dramatu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Madeleine

448 Kč
398 Kč
Rozum proti populismu - 11%
Ať už si o Petru Fialovi myslíte cokoliv, těžko mu můžete vyčíst, že je nečitelný. Tato publikace umožní čtenáři ještě lépe proniknout do jeho myšlení i soukromého života, a dokreslí jeho osobnost.
osobnosti a osudy

Rozum proti populismu

149 Kč
132 Kč
To, nač se vzpomíná - 11%
Autor se ve vzpomínkách vrací do dětství, které narušila první světová válka a bolševická revoluce v SSSR. V jedenácti letech se svými rodiči emigroval do Estonska, strastiplná pouť byla poznamenána dokonce smrtí autorova bratra a sestry.
osobnosti a osudy
Ukázky

To, nač se vzpomíná

1 080 Kč
960 Kč
Místo snění - 11%
(1x)
Životopis napsala novinářka Kristine McKennová na základě více než stovky rozhovorů s Lynchovými přáteli, rodinnými příslušníky, bývalými manželkami, herci, agenty, hudebníky a dalšími spolupracovníky.
osobnosti a osudy
Ukázky

Místo snění

530 Kč
471 Kč
Zážitky z karantény - 11%
(1x)

I když se svět do pekel řítí, tak lze pořád šťastně žíti!" Co si počala Halina Pawlowská, když ji koronavirová karanténa na tři měsíce uvěznila v jedné domácnosti s dcerou, zetěm, vnukem, přítelem, tchyní, synem, sestřenicí a dvěma psy? Začala si

osobnosti a osudy

Zážitky z karantény

269 Kč
239 Kč
Kafka 2 - Roky rozhodování - 11%
Druhá část třídílná biografie o životě a díle jednoho z nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální, výjimečná a zcela ojedinělá.
osobnosti a osudy
Ukázky

Kafka 2 - Roky rozhodování

358 Kč
318 Kč
Reagan - 11%
(3x)
Rozsáhlý a podrobný životopis prezidenta Ronalda Reagana, který sehrál zásadní roli při pádu komunismu v někdejším sovětském bloku.
osobnosti a osudy
Ukázky

Reagan

620 Kč
551 Kč
Gott - 11%
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
osobnosti a osudy
Ukázky

Gott

449 Kč
399 Kč
Rodokmen - 11%
Když tajemník Švédské akademie udílel Patricku Modianovi Nobelovu cenu za literaturu, nazval ho Marcelem Proustem naší doby. Modiano se ve své tvorbě věnuje tématům paměti, ztráty, identity a hledání.
osobnosti a osudy

Rodokmen

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 533 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 54 > >>