Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
společenské vědy

„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

společenské vědy
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Čas proměn - 20%

Vzpomínky na neopakovatelnou dobu… a na nás samotné Novinář Mark Baker měl možnost sledovat poslední roky komunistického režimu, listopadovou revoluci a počátky nového systému zblízka – a zažil věci, které jsou dnes stěží představitelné.

společenské vědy
Ukázky

Čas proměn

279 Kč
223 Kč
Demokracie - jak dál? - 20%
Jaká jsou ohrožení, kterým dnes čelí demokracie v Česku, Evropě a ve světě? Odpovědi na tuto otázku hledá tým předních českých odborníků. Při zkoumání projevů krize demokracie se soustředí nejen na Českou republiku, ale i na další státy, jež v posledních desetiletích prošly obdobným vývojem.
společenské vědy
Ukázky

Demokracie - jak dál?

279 Kč
223 Kč
Život na naší planetě - 20%
(1x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
společenské vědy
Ukázky

Život na naší planetě

299 Kč
239 Kč
Dokonalý soudruh Kim Čong-un - 20%
Zkušená americká novinářka Anna Fifield předkládá jedinečný a brilantní vhled do nejbizarnějšího a nejuzavřenějšího politického režimu na světě.
společenské vědy
Ukázky

Dokonalý soudruh Kim Čong-un

279 Kč
223 Kč
Jako bych žila dva životy - 20%
(1x)
Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
společenské vědy
Ukázky

Jako bych žila dva životy

299 Kč
239 Kč
Labyrintem revoluce
(1x)
Historik Jiří Suk v knize Labyrintem revoluce: Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize pojednává o československé listopadové revoluci roku 1989 syntetickým způsobem, na základě důkladného studia, s kritickým nadhledem.
společenské vědy
Ukázky

Labyrintem revoluce

398 Kč
Metody výzkumu ve společenských vědách - 20%
Učebnice přináší představení základních principů a metod empirického výzkumu ve společenských vědách.
společenské vědy
Ukázky

Metody výzkumu ve společenských vědách

450 Kč
360 Kč
Světlo, které pohaslo - 20%
Ivan Krastev a Stephen Holmes se zamýšlejí nad vznikem a vzestupem hnutí a politických proudů, které se stavějí do opozice vůči liberalismu a které v posledních několika letech důrazně vyvrátily představu, že budoucnost bude nevyhnutelně liberální.
společenské vědy
Ukázky

Světlo, které pohaslo

240 Kč
192 Kč
Tohle není propaganda - 20%
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.
společenské vědy
Ukázky

Tohle není propaganda

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 182 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>