Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
společenské vědy

Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!! - 20%
Nejlepší kniha o fake news, dezinformacích a manipulacích!!! Média, politici, sociální sítě – ze všech těchto zdrojů se na nás neustále valí dohady o tom, kdo, jak a proč se nás snaží dezinformovat. Co ale často opakovaná spojení fake news, dezinformace a alternativní fakta zahrnují?
společenské vědy
Ukázky

Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!!

209 Kč
167 Kč
Anarchokapitalismus - 20%
(3x)
Anarchokapitalismus – souhrnná kniha rozebírající různé aspekty našeho života ve svobodné bezstátní společnosti. Snad všichni dnešní anarchokapitalisté byli původně přesvědčeni, že není možné, aby naše společnost fungovala bez státu.
společenské vědy
Ukázky

Anarchokapitalismus

110 Kč
88 Kč
Největší záhady kriminalistiky – Vraždy - 20%
(1x)
Publicista Jaroslav Mareš se ponořil do bádání největších českých i československých kriminálních případů. Prošel tisíce stran spisů, znovu vyzpovídal některé svědky a odkryl příběhy plné zločinu a tajemna. Napětí ještě podtrhují dobové fotografie.
společenské vědy
Ukázky

Největší záhady kriminalistiky – Vraždy

209 Kč
167 Kč
Opuštěná společnost - 20%
(22x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Opuštěná společnost

149 Kč
119 Kč
Síla mýtu - 20%
Knižní přepis proslulého šestihodinového cyklu rozhovorů amerického antropologa, religionisty a filozofa Josepha Campbella (1904-1987) s moderátorem Billem Moyersem, v zasvěcených sondách do nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství.
společenské vědy
Ukázky

Síla mýtu

238 Kč
190 Kč
Revoluční ekonomie: O systému a lidech - 20%
Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa.
společenské vědy
Ukázky

Revoluční ekonomie: O systému a lidech

98 Kč
78 Kč
Automobilismus a česká společnost - 20%
Autoři se zaměřili na fenomén automobilismu z hlediska české (československé) společnosti od konce 19. století po počátek 21. století. Text doprovázejí dobové plakáty a fotografie.
společenské vědy
Ukázky

Automobilismus a česká společnost

220 Kč
176 Kč
Dálkový výslech - 20%
Dálkový výslech Václava Havla je nejosobitější a také nejúspěšnější knihou našeho bývalého prezidenta. Je vyznáním jeho vztahu k lidem, umění, politice a je i jeho životopisem. Tím, že tento rozhovor Karlu Hvížďalovi poskytl, ze sebe sejmul povinnost jednou napsat paměti.
společenské vědy
Ukázky

Dálkový výslech

209 Kč
167 Kč
Hledání odpovědnosti - 20%
(1x)
Volné pokračování úspěšného knižního rozhovoru Karla Hvížďaly a Jiřího Přibáně Hledání dějin z roku 2018 se dotýká nejpalčivějších otázek současnosti. V Hledání odpovědnosti je řeč hlavně o etice a morálce, paradoxech moderní a postmoderní doby.
společenské vědy
Ukázky

Hledání odpovědnosti

240 Kč
192 Kč
Klub nerozbitných dětí - 20%

O hledání obyčejného dětského štěstí v době tabletů a instantních řešení v kostce Vlídná a velice praktická kniha, která se trefuje do dnešní úžasné, ale zároveň velmi náročné a rychlé doby, aby se v ní skrze naši pomoc naučily naše děti spokojeně žít a staly se "nerozbitnými".

společenské vědy
Ukázky

Klub nerozbitných dětí

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 182 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>