Nejprodávanější tituly - listopad 2021
psychologie

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Psychologie sériových vrahů - 11%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
psychologie

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
559 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Jak se stát moderním samurajem - 11%
(1x)
Autor je odborníkem na dějiny a život v Japonsku. V této knize přichází s originální myšlenkou a snaží se aplikovat hlavní ctnosti, disciplínu a tradice samurajů na dnešního člověka.
psychologie

Jak se stát moderním samurajem

269 Kč
239 Kč
Meditace zaměřená na řešení - 11%
Kniha se zabývá meditačními postupy propojenými s terapií zaměřenou na řešení. Je psána jako praktická příručka pro pomoc lidem, kteří procházejí náročnou změnou nebo obtížnou životní situací.
psychologie

Meditace zaměřená na řešení

224 Kč
199 Kč
Nesnesitelná rychlost života - 11%
Fastfood, speed dating, power naps, krátká terapie – všechny tato moderní výrazy naznačují, jaký je duch doby. Existuje už i aplikace na zrychlování čtení.
psychologie

Nesnesitelná rychlost života

89 Kč
79 Kč
Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
psychologie

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Mít, nebo být? - 11%
(2x)
Erich Fromm, jehož humanistické knihy již psychologii a filozofii zpřístupnily čtenářům několika generací, zde analyzuje povahu západní společnosti, hledá původ jejích problémů a nabízí alternativu jejího vývoje.
psychologie

Mít, nebo být?

296 Kč
263 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
psychologie

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 501 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 51 > >>