Nejprodávanější Kniha - listopad 2021
děti a mládež

Poněkud otravný slon - 22%
(1x)
Co je velké, modré, rádo to rozkazuje a objeví se to přede dveřmi, i když to nikdo nezval? No přece – PONĚKUD OTRAVNÝ SLON! A jeho návštěva u Sama je jedna velká katastrofa!
děti a mládež

Poněkud otravný slon

190 Kč
148 Kč
Hraju si, učím se 4+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od čtyř let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
děti a mládež

Hraju si, učím se 4+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
děti a mládež

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
děti a mládež
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Deník malého poseroutky - 11%
(3x)
Jedenáctiletý Greg si zapisuje a čmárá obrázky ke všemu, co se kolem něj děje. Píše o svém otravném starším bráchovi, o potrhlém kamarádu Rowleym, o každodenním boji o přežití ve škole nebo o kreslení komiksů.
děti a mládež

Deník malého poseroutky

224 Kč
199 Kč
Nejhorší učitelé na světě - 11%
(1x)
Miliony dětských čtenářů v mnoha zemích, kteří se bavili nad Walliamsovými knihami o nejhorších dětech na světě, se můžou těšit na povedenou sbírku děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůbec: učitelů.
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší učitelé na světě

313 Kč
278 Kč
Nezkreslená věda - 11%
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
děti a mládež
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
396 Kč
Ve znamení Štíra - 64%
(2x)
Strhující román s působivou tajemnou atmosférou vystavěný na skotské, irské a manské mytologii.
děti a mládež

Ve znamení Štíra

278 Kč
99 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
děti a mládež

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Jirkův vesmírný lov pokladů - 11%
(1x)
Fantastická cesta vesmírem při hledání vesmírného pokladu je plná nejen neuvěřitelných dobrodružství Jirky a jeho kamarádů, ale i nejnovějších vědeckých poznatků o vesmíru a také úvah předních světových vědců.
děti a mládež

Jirkův vesmírný lov pokladů

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>