Nejprodávanější tituly - listopad 2021
světová

Propast - 11%
(4x)
Je stará legenda horských vůdců o nadpřirozené síle shazující lidi do hlubin jenom strašidelná fáma, nebo obsahuje zrnko pravdy?
světová
Ukázky

Propast

268 Kč
238 Kč
Falešná hodnota - 11%
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
světová
Ukázky

Falešná hodnota

313 Kč
278 Kč
Velká šance - 11%
(1x)

Greg Heffley a sport – jde to vůbec dohromady?<>

Školní sportovní den dopadne pro Grega naprostou katastrofou. Jen díky své mamce se rozhodne dát pohybu ještě jednu šanci… a trochu nečekaně se dostane do basketbalového družstva. Toho nejhoršího.

světová

Velká šance

224 Kč
199 Kč
Přeběhlík - 11%
(2x)
Román otevírá téma dezerce, v Německu po druhé světové válce do značné míry tabuizované. Vydání románu, původně napsaného roku 1951, bylo v atmosféře prudce se rozhořívající studené války znemožněno a dílo upadlo v zapomnění.
světová
Ukázky

Přeběhlík

267 Kč
238 Kč
Belgravia
(1x)
Román je skvělým, barvitým popisem anglické společnosti, a to jak horních, tak dolních vrstev. Má vše, co mělo Panství Downtown: dokonalou atmosféru, drama a nezapomenutelné postavy.
světová
Ukázky

Belgravia

61 Kč
Pan Pracháč - 11%
S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka.
světová

Pan Pracháč

296 Kč
263 Kč
Software pro lásku - 20%
Massimo rozhodně nečekal, že tajemný hacker, který prolomil jeho program, bude křehká dívka. A že mu dokáže vzdorovat i přes to, jakou hrozbu pro ni představuje!
světová
Ukázky

Software pro lásku

69 Kč
55 Kč
Esterčini otcové - 11%
Dva otcové. Jedna dcera. Tajemství, které převrátí život všech naruby. Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange.
světová

Esterčini otcové

359 Kč
319 Kč
Hra s ohněm - 11%
(1x)
Severská krimi z opravdového severu... Kate Shugaková byla kdysi uznávanou vyšetřovatelkou úřadu státního návladního v Anchorage.
světová

Hra s ohněm

314 Kč
279 Kč
Nevěsta pod stromeček - 20%
Dokonalost… tak mohlo znít Drakonovo druhé jméno. Byl dokonalý jako obchodník, dokonalý jako milenec a rozhodl se stát dokonalým otcem svému adoptivnímu synovi.
světová
Ukázky

Nevěsta pod stromeček

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>