Nejprodávanější tituly - listopad 2021
předškoláci

Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat na zahradě - pejska, kočičku, želvu, rybičku v jezírku, morče, králíčka, uprchlého papouška.
předškoláci

Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Čekání na Vánoce s Luckou, Jendou a Martínkem - 11%
Kniha plná receptů, návodů a hříček na vánoční čas. Ilustrátorka, kterou děti dobře znají z dětských časopisů, vytvořila pro děti a jejich rodiče barevnou, nádherně ilustrovanou knížku, s kterou mohou strávit celé vánoční, ale i předvánoční období.
předškoláci

Čekání na Vánoce s Luckou, Jendou a Martínkem

269 Kč
239 Kč
Jednou nohou ve školce - Stříhání a lepení pro malé děti Farma - 11%
Nůžky jsou základním nástrojem a dítě se s nimi setká nejpozději ve školce. Proto je dobré, aby se s nimi naučilo co nejdříve správně zacházet. V tomto sešitě se dítě bude učit stříhat podle rovných i zakřivených čar.
předškoláci

Jednou nohou ve školce - Stříhání a lepení pro malé děti Farma

89 Kč
79 Kč
Karlík a Klub kapucí - 11%
Karlíkovi se ztratilo kuře. Pojďte ho spolu s ním a jeho kamarády v kapucích hledat. Potkáte při tom veverku, čápa, sovu a spoustu dalších zvířat. Půjde s vámi i pes Baryk. Kde jenom to kuře může být? Na louce? Ve městě? V parku? Nebo v lese?
předškoláci

Karlík a Klub kapucí

242 Kč
215 Kč
Prvních 100 dinosaurů - 11%
Toto leporelo obsahuje 100 názvů dinosaurů, jejich příbuzných a dalších předmětů, které seznámí vaše malé zvědavce s prehistorickým světem.
předškoláci

Prvních 100 dinosaurů

179 Kč
159 Kč
Archistorie - 11%
(2x)
Víš, které známé architektonické památky byly postaveny z cihel a které z kamene? Jaké výhody má železobeton a proč se dnes používá tak často ve stavebnictví sklo? Už jsi někdy slyšel pojmy jako centrální stavba nebo bazilika?
předškoláci
Ukázky

Archistorie

359 Kč
319 Kč
Černý Petr Karty Frozen II - 11%
Kdo umí hrát karty s ledovým klidem, má dobře našlápnuto k vítězství. Naučte to své děti pomocí obrázkové karetní hry Černý Petr s motivy filmového ledového království.
předškoláci

Černý Petr Karty Frozen II

53 Kč
47 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
předškoláci
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Kde si Píťa zchladí tlapky?
Objevujte přírodu s hajným Petrem a veverčákem Píťou! Veverčákovi Píťovi i hajnému Petrovi je strašlivé horko. Píťa proto vyrazí do lesa vypátrat, jak se osvěžit. Po cestě potká několik zvířátek a ta mu prozradí, kam se chodívají zchladit.
předškoláci

Kde si Píťa zchladí tlapky?

188 Kč
Gerda - 11%
(1x)
Laskavé vyprávění o podmořském světě s působivými ilustracemi.
předškoláci
Ukázky

Gerda

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 357 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 36 > >>