Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2021
společenské vědy

Decivilizace
Přední český fenimista a filozof Mirek Vodrážka je známý především svým provokativním způsobem myšlení a kontroverzními tématy. Kniha je výborem esejů z let 1990 - 2007 na téma undergroundu, chaosu, feminismu a transgenderu.
společenské vědy

Decivilizace

44 Kč
Pomáháme žákům s výběrem vzdělávací a profesní dráhy - 11%
Autorky poukazují na klíčové kompetence učitele, který zajištuje předprofesní přípravu žáků, dále na psychologické a pedagogické diagnózy, praktické aktivity a sociální dovednosti, které podporují rozvoj žáka.....
společenské vědy

Pomáháme žákům s výběrem vzdělávací a profesní dráhy

178 Kč
158 Kč
Původ poezie - 6%
(1x)
Sborník studií z pera předních českých badatelů (Král, Petříček, Čermák, Putna, Kalivoda a další) se pokouší o zmapování zdrojů básnické inspirace v jednotlivých evropských i mimoevropských kulturách.
společenské vědy

Původ poezie

254 Kč
239 Kč
Svobodný občan ve svobodné obci? - 11%
Jedná se o historikův pohled na vývoj samosprávy v 2. polovině 19. a 1. polovině 20. století, roli konkrétního občana při vytváření občanské společnosti, vytváření nového správního modelu státu.
společenské vědy

Svobodný občan ve svobodné obci?

117 Kč
104 Kč
Češi v 1. světové válce, 1. díl - 11%
(1x)
První díl třídílného projektu poskytuje základní fakta a údaje o složení, organizaci, výzbroji a výstroji ozbrojených sil Rakouska-Uherska v předvečer 1. světové války, ale i o prožitcích české společnosti na počátku tohoto konfliktu.
společenské vědy
Ukázky

Češi v 1. světové válce, 1. díl

261 Kč
232 Kč
Grál. Od keltského mýtu ke křesťanskému symbolu - 11%
Středověká legenda o grálu - příběh o hledání nejvyššího mystického zážitku - nepřestává fascinovat vědce i spisovatele bohatstvím a rozmanitostí svých podob.
společenské vědy

Grál. Od keltského mýtu ke křesťanskému symbolu

216 Kč
192 Kč
Mythologica II - Od medu k popelu - 6%
(1x)
Druhá část čtyřdílné práce význačného francouzského kulturního antropologa se zaměřuje na dvě látky, které nejsou potravinou v pravém smyslu slova, ale úzce s jídlem souvisejí: medu a tabáku.
společenské vědy

Mythologica II - Od medu k popelu

338 Kč
318 Kč
Scénologie Ostravy - 11%
Svébytná scéničnost a zvláštní, neopakovatelná atmosféra místa plného protikladů inspirovala spoluautora úspěšného cyklu Šumná města ke knize o architektuře a o lidech, kteří vytvářeli či vytvářejí podobu i specifického "genia loci" Ostravy.
společenské vědy

Scénologie Ostravy

216 Kč
192 Kč
Sexualizovaná realita pracovních vztahů - 11%
Kniha Sexualizovaná realita pracovních vztahů je výsledkem sociologického výzkumu obtěžování z důvodu pohlaví a sexuálního obtěžování, který realizovalo oddělení Gender & sociologie SOÚ AV ČR.
společenské vědy

Sexualizovaná realita pracovních vztahů

131 Kč
117 Kč
USA a znovusjednocení Německa - 11%
Přehledná a faktograficky velmi bohatá studie opřená o solidní bázi pramenů i sekundárních zdrojů představuje cenný vklad do studia mezinárodních vztahů na prahu světa po studené válce.
společenské vědy

USA a znovusjednocení Německa

122 Kč
109 Kč
Zobrazuji 541 - 550 z 565 položek
<< < 1 .. 53 54 55 56 57 > >>