Nejprodávanější tituly - listopad 2021
počítače

Drony - 11%
Přemýšlíte o pořízení nebo stavbě dronu? Zajímají vás oblasti, ve kterých můžete drony využít, nebo se jen chcete zlepšit v létání a využít jejich potenciál na maximum?
počítače

Drony

359 Kč
319 Kč
DTP a předtisková příprava - 20%
Chcete, aby vaše dokumenty vypadaly po vytištění přesně tak, jak si představujete? Patříte mezi DTP operátory, grafiky, redaktory, pracovníky reklamních agentur a další, kteří hledají zevrubnou, a přitom praktickou příručku o problematice předtiskové přípravy a DTP?
počítače
Ukázky

DTP a předtisková příprava

249 Kč
199 Kč
Excel – pokročilé nástroje - 20%
Potřebujete zefektivnit svou práci a najít elegantní řešení nejčastějších problémů v Excelu? Naučte se rychlé postupy při formátování tabulek, práci se vzorci, tvorbě kontingenčních tabulek, databází, snadnému exportu a importu dat.
počítače
Ukázky

Excel – pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
Nejlepší triky pro Photoshop - 11%
Přemýšleli jste někdy o tom, jak byl vytvořen filmový plakát, co jste viděli v kině, a ta super reklama na zadní stránce časopisu? Nebo jak by vypadala obyčejná fotka, kdybyste k ní přidali pár neotřelých hollywoodských efektů?
počítače

Nejlepší triky pro Photoshop

621 Kč
552 Kč
Webcopywriting pro samouky - 11%
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.
počítače

Webcopywriting pro samouky

296 Kč
263 Kč
Práce s počítačem pro seniory 2
Stejně jako mimořádně úspěšný předchozí díl, byla i tato kniha napsána na přímou žádost seniorů. Tentokrát se kromě základů práce s počítačem blíže podíváme na práci s fotografiemi, prezentacemi a hudbou.
počítače

Práce s počítačem pro seniory 2

80 Kč
Temný trh - 11%
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
318 Kč
Provozujte IT jinak - 20%
Kniha prezentuje holistický přístup k agilnímu a štíhlému (Lean) provozu a údržbě, který je postaven na zkušenostech z denní praxe. V prvním oddíle jsou definovány pojmy a současné problémy oblasti provozu a údržby IT systémů.
počítače
Ukázky

Provozujte IT jinak

601 Kč
481 Kč
První kroky s internetem - 20%
Kniha jedinečným a srozumitelným způsobem pomůže nezkušenému uživateli s těžkými začátky na internetu. Čtenář se dozví, jak využívat internetový prohlížeč, jak nejlépe na internetu nalézt požadované informace, jak založit a využívat e-mai.
počítače
Ukázky

První kroky s internetem

104 Kč
83 Kč
Oracle - 20%
Databázový systém Oracle je jedním z nejdokonalejších systémů pro správu obsáhlých datových struktur. Jde o nejpokrokovější a moderní databázi s řadou nadstandardních možností a přístupem z různých programátorských prostředí.
počítače
Ukázky

Oracle

202 Kč
162 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>