Nejprodávanější knihy - listopad 2021
divadelní hry

Návštěva staré dámy - 11%
(1x)
Modelová hra, která spojuje prvky komické a tragické, svého autora proslavila. Milionářka Klára Zachanassianová se vrací do svého rodného chudobného městečka a chce se pomstít své lásce z mládí Alfredu Illovi.
divadelní hry

Návštěva staré dámy

224 Kč
199 Kč
Plukovník Švec - 11%
Viktorem Dykem přepracované třetí dějství Napravený Plukovník Švec, ale také studie analyzující historický kontext a dobové fotografie.
divadelní hry

Plukovník Švec

99 Kč
88 Kč
Tragédie II - 11%
Druhý ze tří svazků tragédií nesmrtelného Římana.
divadelní hry

Tragédie II

314 Kč
279 Kč
Cyrano de Bergerac - 11%
Znovu vychází jedna z nejoblíbenějších her světové dramatiky s neméně slavným titulním hrdinou. 128. svazek edice D vychází v klasickém, ale stále živém překladu Jaroslava Vrchlického.
divadelní hry

Cyrano de Bergerac

207 Kč
184 Kč
Hry - 11%
(2x)
Z autorova raného tvůrčího období přináší kniha Zahradní slavnost, Vyrozumění a Ztíženou možnost soustředění, následují hry z doby disentu Žebrácká opera, Audience, Vernisáž, Largo desolato a Pokoušení.
divadelní hry

Hry

449 Kč
399 Kč
Julius Caesar - 11%
Shakespearova hra Julius Caesar patří k jeho nejznámějším politickým tragédiím. Shakespeare v ní podává strhující příběh nejznámější politické vraždy v dějinách.
divadelní hry

Julius Caesar

178 Kč
158 Kč
Sen noci svatojánské / A Midsummer Night’s Dream - 11%
(2x)
Sen noci svatojánské je nejhranější a nejslavnější komedie Williama Shakespeara. Vypovídá především o lásce a jejích bláznivých proměnách, zároveň o básnické a divadelní imaginaci.
divadelní hry

Sen noci svatojánské / A Midsummer Night’s Dream

297 Kč
264 Kč
Boris Godunov
Pozoruhodná historická freska z tvorby básnického génia Puškina, tragédie líčící ve sledu obrazů z let 1598–1605 období vlády cara Borise Godunova, patří mezi vrcholná díla ruské dramatické tvorby.
divadelní hry

Boris Godunov

108 Kč
Dotkni se vesmíru a pokračuj - 11%
Původní hra o světě vědy, spolku Sisyfos, o cestě z vrcholu až na samé dno a pak zas dál vznikla pro Novou scénu v tiché úctě k podivuhodné životní cestě matematika Ilji Ripse.
divadelní hry

Dotkni se vesmíru a pokračuj

99 Kč
88 Kč
Hry a aktovka - 11%
Trojici prvních her, kterou ke knižnímu vydání edičně připravil Saroyan a kterou představujeme českému čtenáři poprvé uceleně, zahrnuje hru Mé srdce je v horách, v níž nás autor uvádí do domu jedné svérázné arménské rodiny...
divadelní hry

Hry a aktovka

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 78 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>