Nejprodávanější tituly - listopad 2021
folk a country

Holobyt - 11%
Třetí album posouvá Martinu Trchovou k výraznější otevřenosti, po šesti letech hledání přináší dvanáct hudebně plnokrevných nadžánrových písní. Holobyt jako prázdný prostor, který lze znovu zabydlet a vykročit někam dál.
folk a country

Holobyt

269 Kč
239 Kč
Solo - 11%
Sólové album kapelníka skupiny Traband, zpěváka, skladatele, textaře a multiinstrumentalisty. V deseti písních navazuje na cestu naznačenou albem Přítel člověka. Je postaveno na souzvuku s autoharfou, neobvyklým a již pozapomenutým nástrojem podobným citeře.
folk a country

Solo

269 Kč
239 Kč
Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan - 11%
(1x)
Reedice vynikajícího, dlouhá léta nedostupného společného projektu Vlasty Redla s AG Flekem a Jury Pavlici s Hradišťanem v remasterované podobě. Šlo o jeden z prvních domácích projektů world music.
folk a country

Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan

323 Kč
287 Kč
Bittová & Fajt - 11%
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
folk a country

Bittová & Fajt

224 Kč
199 Kč
Láska jako oliva - 11%
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.
folk a country

Láska jako oliva

269 Kč
239 Kč
V salonu barokních dam - 11%
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
folk a country

V salonu barokních dam

269 Kč
239 Kč
Unavený válečník - 11%
Toto album zhudebněných básní dánského básníka Bennyho Andersena českým písničkářem Janem Burianem vzniklo z velkého obdivu k básníkovi a z radosti nad velkou mocí zdánlivě bezmocných slov.
folk a country

Unavený válečník

224 Kč
199 Kč
Tango o Praze - 11%
Z archívu Fosil vybral a sestavil Jaroslav Hutka tuto kolekci písní, která vychází z jeho prvního turné v roce 1990.
folk a country

Tango o Praze

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 49 položek
<< < 1 .. 3 4 5