Nejprodávanější tituly - listopad 2021
pop

Joyride (30th Anniversary Edition)
Slavnostní reedice úspěšného alba švédských Roxette. Původně vyšla deska Joyride v roce 1991 jako třetí studiová nahrávka a dodnes patří k nejadorovanějším titulům přelomu osmdesátých a devadesátých let.
pop

Joyride (30th Anniversary Edition)

494 Kč
Life By Misadventure
Album Life By Misadventure je druhým albem zpěváka, který si říká Rag'n'Bone Man. Jedná se o sbírku emotivních písní vydanou na jaře 2021.
pop

Life By Misadventure

782 Kč
Location Session
Americké duo z Ohia vzniklo v roce 2009. Než pánové Tyler Joseph a Josh Dun podepsali smlouvu s velkou gramofirmou, vydali si sami dvě alba. Dnes patří k nejpopulárnějším alternativně rockovým skupinám světa.
pop

Location Session

575 Kč
Michalbum
Michal Horák a jeho Michalbum zaručeně rozesměje a pobaví!

Zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista, který kromě muziky stíhá také studium Pedagogické fakulty UK, platí za jednoho z nejvýraznějších představitelů písničkářské generace.
pop

Michalbum

374 Kč
Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)
Debutové album skupiny Elán vychází ke 40. výročí vydání, a to s novým analogovým mixem z původního 24 stopého záznamu.
pop

Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)

332 Kč
Terapie
Ondřej Ládek, písničkář a scénárista, známější pod svým pseudonymem Xindl X, vydal v říjnu 2021 nové album. Nese název Terapie a přináší barevnou škálu písní. Jde o nejosobitější a nejotevřenější, téměř až zpovědní desku autora.
pop

Terapie

305 Kč
V penziónu Svět
Návrat mimořádného alba dua H + H a výtečných hostů. Skladatel Petr Hapka a textař Michal Horáček připravili deset písní, našli pro ně ideální pěvecké interprety, doprovázené luxusním studiovým orchestrem.
pop

V penziónu Svět

527 Kč
Anima
Vesna je dívčí kapela zpěvačky a textařky Patricie Fuxové, kterou si vybrala jako předskokana i skandinávská zpěvačka Aurora.
pop

Anima

332 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák
Speciální předvánoční šňůry vystoupení Lucie Bílé patří už desítku let k vyvrcholením celého roku. Zpěvačka s kapelou Petra Maláska rozdává písničkovou radost s nádechem adventního zastavení, štědrovečerní velebnosti i rozjařenosti koled.
pop

Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák

527 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 80 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>