Nejprodávanější hudba - listopad 2021
ostatní

Zapomenutý příběh
Toto album Ondřeje Rumla vypráví ale nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale i o tajemném zrození zářivého Světla v nás, které se v nás může rozsvěcet každý den - drobnými dobrými skutky, láskou k druhému člověku.
ostatní

Zapomenutý příběh

341 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.
ostatní

At Home

314 Kč
Master Of Puppets
Master Of Puppets představuje důležitý milník v historii heavy metalu. Skladby jsou energické, agresivní, vyznačují se instrumentální precizností a jsou doplněné o politické texty. Album bylo před reedicí nově remasterováno do nejvyšší možné kvality.
ostatní

Master Of Puppets

935 Kč
Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
ostatní

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Faith
(1x)
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.
ostatní

Faith

800 Kč
Hana Hegerová
Hana Hegerová 1966: skvělá muzika v pozoruhodné reedici!
ostatní

Hana Hegerová

267 Kč
Nahubu
Nahubu je unikátní album, na kterém nejsou použity žádné hudební nástroje. Jediným nástrojem je zde pouze Rumlův hlas nebo zpěvák sám. Dokázal vytvořit jedenáct hudebních nástrojů a samozřejmě „normální“ mužský a místy i ženský zpěv plus asi deset zvířecích zvuků. Jedná se o naprosto ojedinělé album, kde se prolíná jeho vlastní tvorba s originálně zaranžovanými českými i zahraničními písněmi.
ostatní

Nahubu

323 Kč
The Astonishing
Americká progmetalová kapela debutovala už v roce 1989. Kdysi předskakovala slavnějším kolegům, např. skupině Metallica, dnes ovšem patří ke komerčně nejúspěšnějším interpretům hard-rockové či metalové scény.
ostatní

The Astonishing

431 Kč
Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.
ostatní

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Bittová & Fajt
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
ostatní

Bittová & Fajt

224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 57 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>