Nejprodávanější hudba - listopad 2021
ostatní

Nahubu - 11%
Nahubu je unikátní album, na kterém nejsou použity žádné hudební nástroje. Jediným nástrojem je zde pouze Rumlův hlas nebo zpěvák sám. Dokázal vytvořit jedenáct hudebních nástrojů a samozřejmě „normální“ mužský a místy i ženský zpěv plus asi deset zvířecích zvuků. Jedná se o naprosto ojedinělé album, kde se prolíná jeho vlastní tvorba s originálně zaranžovanými českými i zahraničními písněmi.
ostatní

Nahubu

323 Kč
287 Kč
The Astonishing - 11%
Americká progmetalová kapela debutovala už v roce 1989. Kdysi předskakovala slavnějším kolegům, např. skupině Metallica, dnes ovšem patří ke komerčně nejúspěšnějším interpretům hard-rockové či metalové scény.
ostatní

The Astonishing

431 Kč
383 Kč
Koledy a písně vánoční - 11%
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.
ostatní

Koledy a písně vánoční

179 Kč
159 Kč
Bittová & Fajt - 11%
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
ostatní

Bittová & Fajt

224 Kč
199 Kč
Platinum - 11%
Průřez tvorbou slavné slovenské punkrockové skupiny Horkýže Slíže. Platinum přináší kompletní přehled všech hitů, které kdy Horkýžáci natočili.
ostatní

Platinum

386 Kč
343 Kč
Disintegration - 11%
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.
ostatní

Disintegration

1 196 Kč
1 063 Kč
Staré slzy - 11%
Emoce, smutek, láska a víra jsou na albu Staré slzy uloženy v mnoha vrstvách a je opravdovým zážitkem poslouchat naši nejlepší interpretku romských písní vlastnící silný, emotivní, přesvědčivý, temný, hluboký, sametově zastřený hlas, jak jazzové a cikánské muzikanství jde báječně dohromady.
ostatní

Staré slzy

224 Kč
199 Kč
Strom vánočních přání - 11%
V reedici vychází krásné album vánočních písní v podání nesmrtelného Karla Černocha.
ostatní

Strom vánočních přání

143 Kč
127 Kč
Motorlet - 11%
Pražská skupina OZW (Onkel Zbyndas Winterrock) proslula neutuchajícím černým humorem v textech, rozličnými maskami, které používala od prvního vystoupení v roce 1980, a zvukem, který by se dal nejvýstižněji nazvat rachotem.
ostatní

Motorlet

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 61 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>