Nejprodávanější tituly - listopad 2021
dům a zahrada

Ekologie a zdraví včel - 11%
Aktuálně není ve včelařství naléhavějšího tématu, než je zdraví včel. Téma výsostně praktické a bytostně důležité. Hromadné kolapsy včelstev posledních let jsou toho více než reálným důkazem.
dům a zahrada

Ekologie a zdraví včel

179 Kč
159 Kč
Koně - 11%
Koně jsou jako velká a majestátní zvířata sice milovaná, ale bohužel často nepochopená. V této barevné a hravé knize se dozvíte všechno potřebné k tomu, abyste je pochopili a zamilovali si je ještě více.
dům a zahrada

Koně

224 Kč
199 Kč
Malý kutil – polytechnika pro předškolní děti - 11%
Publikace reaguje na zvyšující se poptávku po návratu manuálních aktivit do života dětí, a to nejen těch školou povinných, ale zejména předškoláků. Právě na ně je tato kniha především zaměřena. Určena je pak hlavně dospělým čtenářům – pedagogům v MŠ.
dům a zahrada
Ukázky

Malý kutil – polytechnika pro předškolní děti

369 Kč
328 Kč
Off Grid Life - Život bez sítí
Autor bestselleru Van Life – Život na kolech Foster Huntington se vrací k zakotvenému, avšak nekonvenčnímu životu mimo sítě - v domě na stromě.
dům a zahrada

Off Grid Life - Život bez sítí

224 Kč
Okouzlena vlky - 11%
(1x)
Dokážete si představit, že svou zaslouženou dovolenou trávíte namísto u moře uprostřed vlčí smečky a pro samou starost o vlčí mláďata nevíte, kam dřív skočit?
dům a zahrada

Okouzlena vlky

359 Kč
319 Kč
První pomoc pro psy - 11%
Srozumitelný a komplexní průvodce zdravím vašeho psího kamaráda obsahuje jasné a stručné instrukce pro řešení akutních situací i všeobecné rady, co dělat, aby byl váš čtyřnohý společník v optimálním zdravotním stavu.
dům a zahrada

První pomoc pro psy

314 Kč
279 Kč
Psí řeč - 11%
Tato veselá knížka se skvělými ilustracemi potěší každého pejskaře. Naučí vás rozpoznat a chápat jemné náznaky, kterými vaši psí kamarádi dávají v různých situacích najevo, jak se cítí.
dům a zahrada

Psí řeč

161 Kč
143 Kč
Úžasná dobrodružství zvědavé Zeldy - 66%
(1x)
„Zvědavost je mnohem víc než jen touha objevovat. Je to životní styl, je to výsada. Zvědavost znamená celé hodiny sledovat mouchu na zdi, skočit do šuplíku s ponožkami těsně předtím, než se zavře, nebo jít a znovu si přičichnout si ke stínítku lampy…
dům a zahrada

Úžasná dobrodružství zvědavé Zeldy

260 Kč
89 Kč
Včelaření v souladu s přírodou ve velkoprostorových úlech - 11%
Co chtějí včely Chtěli byste včelařit s ohledem na včely, ale i tak, aby vás přitom nebolela záda?
dům a zahrada

Včelaření v souladu s přírodou ve velkoprostorových úlech

332 Kč
295 Kč
Velká kniha o koních - 11%
Velká, barevná encyklopedie poskytne milovníkům koní velkou spoustu informací. Dozvíte se zde proč se kůň stal společníkem člověka a jak ho provázel ve všech dobách. Zjistíte také, jak naši předci koně využívali, jak jim pomáhal ve válce i míru.
dům a zahrada

Velká kniha o koních

413 Kč
367 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 223 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>