Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
psychologie

I v nemoci si buď přítelem - 20%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe. Být sám sobě v nemoci přítelem neznamená, že bychom měli být sami sobě lékařem.
psychologie
Ukázky

I v nemoci si buď přítelem

209 Kč
167 Kč
Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
psychologie
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
Knížka o lásce pro tebe - 20%

Knížka o lásce pro tebe prozrazuje, co znamená láska a jak je vnímána napříč generacemi. Toužíme po ní všichni. Má mnoho podob. Hory přenáší. Že je slepá, je jen pověra. Láska. Hledáme ji různými způsoby, můžeme pátrat po výstižné definici, snažit se porozumět tomu, jaké hormonální procesy v našem těle probíhají, nebo strávit roky zkoumáním toho, jak vznikají emoce.

psychologie
Ukázky

Knížka o lásce pro tebe

119 Kč
95 Kč
Měla by sis s někým promluvit - 20%
(1x)
Lori Gottliebová je jeden den terapeutka… a druhý den se její svět zhroutí a ona sama musí vyhledat péči odborníka. Svérázný Wendell Bronson ve svém kardiganu a s počínající pleší vypadá, jako by právě vypadl z příručky pro terapeuty – nic však nemůže být dál od pravdy…
psychologie
Ukázky

Měla by sis s někým promluvit

279 Kč
223 Kč
Mýty o sebevraždě - 20%
Sebevražda je bezpochyby tabuizovaným tématem. Žádný jiný způsob úmrtí nevyvolává tolik pocitů studu, lítosti a nepochopení. Kolem sebevražd proto dodnes panuje mnoho mýtů.
psychologie
Ukázky

Mýty o sebevraždě

253 Kč
202 Kč
O nemoci, která se nazývá schizofrenie - 20%
Tato „edukační příručka“ pro pacienty se „schizofrenií“ je odlišná od všech předchozích. Tzv. edukaci totiž potřebují nejenom naši pacienti a jejich blízcí, ale i psycho-odborníci (psychiatři, psychologové a další) a jiní lidé pracující v tzv. pomáhajících profesích (sociální pracovníci, ergoterapeuti…).
psychologie
Ukázky

O nemoci, která se nazývá schizofrenie

169 Kč
135 Kč
Philip Zimbardo - Paměti psychologa - 20%
Kniha přináší nejen unikátní, živě líčené, a přitom obsahově nabité paměti výrazné osobnosti světové psychologie, ale podává i široký vhled do dějin celého oboru ve 20. století.
psychologie
Ukázky

Philip Zimbardo - Paměti psychologa

307 Kč
246 Kč
Podívejte se na sebe laskavě - 20%
Mít občas špatné svědomí je v pořádku, protože je důkazem, naší zodpovědnosti, ať už v jakékoli oblasti. Tato kniha se primárně zaměřuje na zodpovědnost ve vztazích, v nichž jsme na sebe někdy přísní až příliš.
psychologie
Ukázky

Podívejte se na sebe laskavě

181 Kč
145 Kč
Radost z nedokonalosti - 20%
Jste perfekcionista? Cítíte se kvůli tomu občas ve stresu? Býváte nerozhodní, protože nechcete udělat chybu? Rádi byste se více uvolnili a nebrali vše tak zodpovědně?
psychologie
Ukázky

Radost z nedokonalosti

169 Kč
135 Kč
Rodina jako tým - 20%
Rodina jako přístav, kam se rádi vracíme a odkud míříme za svými sny. Nejlepší firmy a sportovní kluby potřebují k úspěchu spokojené týmové hráče, energii a smysluplnou misi.
psychologie
Ukázky

Rodina jako tým

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 201 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>